Bestegül sonuçtan memnun

TEB'de EFT Sorunu: Para Nereye Gitti?

04 Aralık 2024 18:03

Bugün 16.15 sıralarında Akbank bankasından EFT gönderilip dekont paylaşılmıştır. Hatta referans numarası bile vermişlerdir. Ancak TEB şubesi hesapta para da görünmüyor diyor 2. Sefer mağdur oluyorum. İlkinde araç satın aldığımda para gönderecektim karşı tarafa, sadece 500bin gönderebildim. Geri kalan 100 bini gönderemedim üstelik 3 gün de mobil bankacılığa erişimim engellendi e hafta sonu da olunca parayı değerlendirmiş oldular. Ben eğer bankaya gelip işlem yapacaksam neden mobil bankacılık lar mevcut anlayamadım. Faize mi konuluyor paralar? Saat şu an 17.39 herhangi bir güncellenme mesaj söz konusu değil. İnsanları geçiştiriyorlar. Şikayetçiyim

profile profile
04 Aralık 2024 17:57

Para 4 dakika önce hesabıma geldi. Ancak banka EFT geldiğine dair mesaj paylaşmadı.

04 Aralık 2024 18:23 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Arzu

Aynı şey benimde başıma geldi bu sorun TEB'den Akbank'a EFT yaptım kendi adıma. Akbank'ta kendi adınıza bulunan şube havuzuna düşüyormuş. Orayı arayıp müşteri temsilcinizle görüşünce olayı çözüyorlar. Ama bunu hiç biri düzgün bilgilendirmiyor bu kadar kolay bir şeyi! Telefondaki müşteri temsilcileri bilmiyor sizi oyalayıp duruyorlar saçma sapan bilgilerle. Bekleyin bekleyin bekleyin düşer! Ancak bir şubeye gidip oradan öğrendim benim ana şubeye mail attı gişedeki bayan olayı sonunda çözdük. Mağdur edildim tabii ki bende 24saat stres yaşadım.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

EFT İşlemi Gecikti, Param Hala Hesabıma Geçmedi

15 Mayıs 2025 01:02