Alper sonuçtan çok memnun

TEB Yurt Dışı Para Çekme Limiti

27 Ağustos 2024 09:06
Alper'in Teşekkür Mesajı
“İlgilenip sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim”

Bir devlet üniversitesinde akademisyen olarak çalışıyorum ve burs kazanarak Amerika birleşik devletlerine geldim. Bursumun yatacağını hesap için TEB bankasından Bank of Amerika ile anlaşması var diye hesap açtım ancak o günden beri hep problem yaşıyorum. Debit kartım burada neredeyse hiçbir yerde alışveriş için çalışmıyor. Bunun haricinde en büyük sorunum ise Debit kartımdan para çekerken, Türkiye'deki limitlere göre para çekebilmem yani Türkiye'de limitim 10.000 TL olduğu için burada sadece 300 dolar çekebiliyorum. Türkiye'den ayrılmadan önce TEB'i aradım bu limitimin artırılmasını istedim talebimi aldılar, onaylandığına dair mailde geldi ama halen sadece 320 dolar çekebiliyorum. Amerika'da Twitter aracılığıyla müşteri hizmetlerine ulaştım bana olumsuz oldu diye dönüş yaptılar. Ancak benim bildiğim arkadaşlarım 750 dolara kadar çekim yapabiliyor, yani TEB bana vermediği limiti başkasına veriyor peki sebebi nedir? Burada bir ayrımcılık yok mu? Ben buradaki yaşamımı giderebilmek için her gün bankamatiğe gidip para çekmek zorunda kalıyorum.

Son mesajlarımdan cevap bile alamıyorum artık. Bizi buralarda bu hale düşürmeniz güzel bir şey mi?

27 Ağustos 2024 09:20 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

27 Ağustos 2024 21:43

Artık şu bilgiyi verseniz diyorum, 4 günden beri bilgi bekliyorum

30 Ağustos 2024 09:28

İlgilenip sorunumu çözdükleri için teşekkür ederim

Emrah
Emrah

Nasıl çözdüler acaba?

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

TEB Urfa Viranşehir Şubesi Hesabım 339 Bin TL Blokajlı Ve Ödeme Yapılmıyor

İsmail