Ekin sonuçtan hiç memnun değil

TEB Mobil Onay SMS'i Gelmiyor

05 Eylül 2024 12:38

TEB Mobil'e girmek istediğimde onay SMS'i geleceği söylendi. Gelmedi, onun yerine SIM kartımı değiştirdiğim için bloke oldu mesajı geldi. Ben de müşteri temsilcisini aradım, orada defalarca bana aynı işlem tekrarlatıldı ve sonuçta kartımda bloke gözükmediği söylendi ama bana hâlâ mesaj gelmiyor. Şubeye gittim, orada da kartımda bloke gözükmediği söylendi ve ilgili birime sorun için mail atıldı. Oradan da hâlâ bir dönüş alamadım ve hâlâ telefonuma onay SMS'i gelmiyor. Başka mesajlar geliyor, o yüzden numara engelli de değil.

05 Eylül 2024 13:00 (Şikayetten 21 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

05 Eylül 2024 15:25

Hala bekliyorum maalesef, mümkün olan en kısa sürede bu sorunun çözülmesini talep ediyorum. Yapmam gereken şeyleri yapamıyorum.

06 Eylül 2024 10:09

Tarafınızdan operatörümle konuşmam sizin tarafınızda bir sıkıntının gözükmediğine dair geri bildirim geldi, operatörümle de konuştum altyapısal bir sıkıntı olmadığını söylediler zaten sizin kampanya mesajlarınız ve başka her yerden mesaj gelirken operatörde bir sıkıntı olması gibi bir durum gözükmüyor bence, şayetki var bunun için TEB'in ilgili biriminin benimle ve operatör ile iletişime geçmesi lazım Belli ki burada yazılımsal sistemsel bir hata var ve müşteri temsilcisinin yetkinlik alanına girmiyor, koskoca bankada yazılımdan, teknik hatalardan kaynakları düzeltmek için olan bir birim yok mu acaba? Elimde başka alternatif olsa şu ana kadar başka bankayla görüşüyor olurdum ama 19 eylülde erasmusa gideceğim ve Türkiye'den para gönderilip ekstra bir ücret olmadan Avrupa'daki anlaşmalı ATM'lerden para çekebileceğim tek kurum ne yazık ki TEB. Böylesine büyük bir bankanın böyle bir sorunu çözememesine anlam veremiyorum, erasmusu kazandım, vizemi aldım, yurt buldum bu çok Zorlu süreçleri atlattım bir tek TEB den onay SMS'i alamadım. Burada gitmeme günler kala beni böyle çaresiz mağdur bir konuma düşürdünüz. En az 15 müşteri temsilcinizle konuşmuşumdur herhalde hepsi bana benzer ya da aynı işlemleri yaptırdılar bunların işe yaramadığını söyleyince ellerinden başka bir şey gelmediğini söylediler. Bu bankanın yazılım birimi yok mu? Yönlendirilecek kimse mi yok? Tüm telefon ayarlarımı kontrol ettim, şubenize gittim, telefonu kapatıp açtım, yapılabilecek her şeyi yaptım ama benimle ilgili bir sorun değil bu. Artık gerekenin yapılmasını, bir çözüm sunulmasını arz ediyorum.

Bora
30 Eylül 2023 10:32

Ali
09 Aralık 2023 22:48
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2024 13:19
TEB Bankası'ndan İstem Dışı Mesajlar Ve Zorunlu Şube Ziyareti
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

Eylem
26 Şubat 2024 14:13