Samet sonuçtan hiç memnun değil

TEB Bankası'nda Yanlış Yönlendirme ve Bilgilendirme Sorunu

05 Ekim 2024 11:43

TEB bankasından fabrikamıza geldiler ve hesap açtılar. Hesap açarken özellikle sıfır faizli nakit avans çekmek istediğimi ilettim ve temsilci, 'Tabii çekebilirsiniz, kartınız elinize ulaştıktan sonra' dedi. Bana sormadan da eşime ek kart çıkartmış, yakınınızın T.C. kimlik numarasını kayıt etmem lazım diyerek hiç ek kart çıkarttığını dahi iletmedi. Neyse, kartlarım geldi. Bugün de müşteri hizmetlerini aradım. 0 faizli 6 taksit ve sıfır faizli nakit avans 25 binden faydalanmak için temsilci bana, 'Samet Bey, uygulama üzerinden kayıt olmadığınız için yararlanamıyorsunuz' dedi. Beni kayıt eden şahsiyet neden bana bilgi vermedi de direkt kayıt etti ve özellikle sormama rağmen ve de uygulamadan sanki kayıt olunması lazım dememe rağmen, 'Yok, bu şekilde de oluyor' dedi. Ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. Aksi halde gerekli mercilere şikayette bulunacağım. Gerek banka hakkında gerekse beni o uyarmama rağmen yanlış yönlendiren şahıs hakkında.

05 Ekim 2024 11:52 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

08 Ekim 2024 13:18

Hiçbir şekilde arama olmadı sadece mesaj attılar kayıt oluşturuldu diye fakat müşteri hizmetlerini aradım detaylarını görmüyoruz size dönüş sağlanır diye geçiştirildim

09 Ekim 2024 10:13

Aradılar personele yaptırım uygulayacağız denildi e benim mağduriyetim n'olacak dedim onun içinde bana döneceklerini iletti personele yaptırım uygulamanız ne ki ben mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

09 Ekim 2024 12:43

Personele yaptırım yapmışlar bu beni ilgilendirmez ki ortada bana iletilen yanlış bilgi var mağduriyetimin giderilmesini istiyorum ben!

13 Ekim 2024 14:31

O günden sonra hiçbir şekilde arama olmadı aradım aciliyetini bildirdim fakat henüz dönüş sağlanmadı bu şekilde devam ederse 31 Ekim'de 900 binlik mevduat bitiyor TEB e değil başka bankaya taşıyacağım.!

Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
29 Haziran 2024 22:17
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Sedat
29 Temmuz 2024 16:57
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
27 Ağustos 2024 18:23
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
24 Aralık 2024 16:30