Zeynep sonuçtan memnun değil

24 Eylül 2024 20:51

Merhaba ben Zeynep D*****. TEB Bankası'ndan aldığım ve zarfından dahi çıkartmadığım sade kart (Troy Card), hiçbir yerde taksit yapmayınca müşteri hizmetleri aracılığı ile sade kartı (Troy Card) iptal edip Bonus özellikli SHE Card aldım. 16 Eylül'de TEB Bankası'ndan mesaj aldım. Mesajda (hiç kullanmadığım hatta zarfından bile çıkarmadığım) 14 Eylül'de sade kartımdan 5000 TL nakit avans çektiğim ve aynı gün 5000 TL nakit avansı geri yatırdığım ve bu işlemden dolayı 52.50 TL faiz ödemem olduğu ve bu ödemenin 9 gündür gecikmede olduğu yazıyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp şikayette bulundum ve inceleme yapıp size döneceğiz yanıtını aldım. Sonra mesajla dönüş yaptılar ve nakit avansın şifre ile çekildiğini yani bu işlemin ATM üzerinden yapıldığını ve sorumluluğun bize ait olduğunu söylediler. Tekrar müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili kişi yapılabilecek tek şeyin TEB Bankası Ümraniye Sanayi Şubesi'ne gidip, oradaki kamera kayıtlarını izlemek olduğunu söyledi. Bugün eşimle TEB Ümraniye Sanayi Şubesi'ne gittik. Kamera kayıtları izlemenin çok prosedürü olduğunu ve müşteri hizmetlerini arayıp onlardan işlem dökümü almamız gerektiğini söylediler. Bu dökümü aldık, şube yetkilisine verdik, yetkili içerideki yetkiliye durumu anlattı, içerideki yetkili tekrar ekrandan baktı işleme, bizim suçumuz yok bu işlem mobilden yapılmış, herhalde yanlışlıkla yaptınız deyip şube hattından merkezi aradı ve yardımcı olabileceğimiz başka bir şey yoksa deyip kapıyı gösterdi. İlk şikayet için aradığımda daha sonra yeniden bilgi almak için aradığımda bu işlem şifre ile yapılmıştır, yüksek ihtimalle ATM diyen müşteri hizmetleri bankadaki yetkililer şube hattından merkezi arayınca bizim tekrar aradığımız müşteri hizmetleri yetkilisi ağız değiştirip aynı şube gibi, işlem mobilden yapılmış, bizim yapabilecek bir şeyimiz yok dedi. Halbuki şikayetimizin cevabı mesaj olarak gelmişti ve işlem şifre ile yapılmıştır deniyordu. Biz TEB Bankası yüzünden mağdur olduk, KKB puanımız düştü ve kredi verilmeyecek müşteri grubuna girdik, ayrıca göz göre göre bizi mağdur etti. TEB Bankası, sorunumuzun çözülmesini talep ediyoruz.

24 Eylül 2024 20:52

14/08/2024 Önceki Dönemden Devir Edilen Tutar Ümraniye Sanayi Şubesi nakit avans tl. 5.000, - 14/08/2024 Ümraniye Sanayi Şu ödeme teşekkür ederiz -tl. 5.000, - 15/08/2024 BSMV tl. 2,50 15/08/2024 nakit avans ücreti Ümraniye Sanayi Şubesi bu kartınızla yapılan işlem toplamları tl. 52,50 genel toplam tl. 52,50

24 Eylül 2024 20:57 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

29 Eylül 2024 09:45
TEB Bankası Nın Utanmazlığı

Tekrar dan merhaba lar. TEB bankası Ümraniye sanayi şubesine gittiğimizde bize işlemin mobil üzerinden yapıldığı ve şubenin bu konu ile hiç alakalı olmadığını söyleyerek bize kapıyı göstermişlerdi. Ancak Şikayet var üzerinden mağduriyetimizi dile getirince, tekrar inceleme yapıldığını, işlemin şifre ile gerçekleştiğini ve 3. Şahıs larla şifremizi paylaşma olasılığımız olduğu için sorumluluğun tamamen bize ait olduğunu ve savcılığa suç duyurusunda bulunabileceğimizi belirtiyorlar. TEB Ümraniye sanayi şubesi yetkilisi kamera kayıtları nı izleyebilmemiz için oldukça prosedür aşılması lazım demişti. Şimdi şube böyle diyor merkez şöyle diyor. Ne yapacağımızı şaşırdık, kredi puanımız düştü ( tam kredi ile otomobil almak üzere idik ), riskli müşteri grubuna girdik ve son çare olarak TEB bankası için savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Hakkımızda hayırlısı olsun. Başka kimse böyle mağdur edilmez inşallah.

Alpcan
31 Aralık 2024 16:41
Yanlış Taksitli Nakit Avans İşlemi Ve Mağduriyet
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

TEB 13 Yıllık Müşteriye Yanlış Kart Gönderimi Ve Mağduriyet

Burcu
10 Eylül 2024 19:51
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Birol
29 Ekim 2024 21:14
Bankanın Yanıltıcı Bilgilendirmesi Ve Çözülmeyen Sorunlar
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Serkan
18 Aralık 2023 00:20
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
29 Haziran 2024 22:17