TEB Balıkesir Şubesi'nde Güvenli Ödeme Sistemi Sorunu

TEB Balıkesir Şubesi'nde Güvenli Ödeme Sistemi Sorunu
Orçin
12 Kasım 2024 09:13

Galericilik yapmaktayım. Noterlerde satış sistemleri değişti. Banka personelleri bilgisiz ve ilgisiz. TEB Balıkesir şubesinde (Hasan Baba Çarşısı Karşısında) 11 Kasım 2024 tarihinde alıcı ve satıcı olarak aynı zamanda TEB müşterisi olarak şubeye gittik. Sıramızı bekledikten sonra güvenli ödeme sistemi kullanarak araç alıp satacağımızı belirttik. Bekleyin dedi. İçeride bir başka arkadaşına danışıp geldi. Banka çalışanı (gişe-erkek) bizim hesaplarımızın bağlı bulunduğu şubeyi sordu. Satıcı hesabı oradaydı. Alıcı hesabının başka şubede olduğunu görünce başından atmak için alıcı hesabının bağlı bulunduğu şubeden yapılabiliyor dedi. Ben itiraz ettim. Yapacak bir şey tok dedi. Bankadan çıktım 50 m yürüyüp geri döndüm. Mantıksız bir durum var başka şehirde araba almak istesem satıcıyı alıp kendi şubemde işlem yapabiliyorum diye Balıkesir'e mi getireceğim diye sordum.? İşleminizi diğer şubeden yapabilirsiniz deyip gönderdi. Diğer şubede de 2 ayrı personel bilgi sahibi değildi. Güvenlik görevlisi bile atıp tutuyor. Devlet bankalarından yapabilirsiniz. Sadece diye. Bilgin yoksa bilgim yok de. Türkiye'de aylardır uygulanmaya çalışılan sisteme bankanın hazırlığı yok. Neyse ki her yerde olmayan işini düzgün yapan bir N**** Hanım çıktı geldi. Çözerim dedi. Her aşamasında ilgilendi ve çözdü.

12 Kasım 2024 09:24 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 00:02

Seda
20 Kasım 2024 15:10

Adnan
10 Aralık 2024 23:00
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
01 Ekim 2024 00:19