Ali sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Ürün Ve İade Sorunları

04 Aralık 2024 00:51

Sürat Kargo aracılığıyla Akyz Lojistik Dağıtım Kargo Taşımacılık Turizm Şirketi'nden 05.11.2024 tarihinde tarafıma teslim edilen bir kargo var. Bu kargo, çok kötü bir ürün şeklinde bana ulaştı. Reklamlarda gösterilen ürünle alınan malın hiçbir alakası yok. Tamamen farklı bir mal gönderilmiş ki benim internet sitesinden baktığım mal bu değil. Ayrıca kargo firmasına hiçbir şekilde telefonlarla veya adresine ulaşamıyorsunuz. Böyle bir firma yok. Gönderilen mal, benim istediğim malla hiç alakası yok. Mahmut Paşa'da bile bundan kaliteli mallar üretiliyor. Renk seçenekleri koymuşlar, ben farklı renkler seçtim ama gelen malzeme maalesef gösterilen malzeme değil. Ürünleri alırken Sürat Kargo'nun yazıhanesinde görevlilerin huzurunda poşeti açtım. Bu malı görünce geriye iade etmek istedim. Ancak kargo görevlisi, 'Hayır, alamayız. Önce iade numarası almanız gerekiyor' dedi. Aksi takdirde iade alamıyoruz dedi. Geriye iadeyi almadı, beni uğraştırdı. Şu an mal elimde patlamış durumda. Kargomun iadesinin kabul edilmesini, paramın iade edilmesini ve bu kargonun benden alınmasını talep ediyorum. Tabii ki bu hatalı ürünün geriye alınarak mağduriyetimin giderilmesi ve ücretimin iadesini istiyorum. Bununla ilgili gerekirse hukuk yoluna başvuracağım. Önce burayı denemek istiyorum. Buradan sonuç alamazsam hukuk yoluna başvuracağım.

07 Ocak 2025 16:51
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2024 02:53
Sürat Kargo Yanıltıcı Ürün Ve İletişim Sorunu

Muratggvg
28 Ekim 2024 16:49
Yanıltıcı Ürün Gönderimi Ve İletişim Sorunu
Yanıltıcı Ürün Gönderimi Ve İletişim Sorunu
Nurşen sonuçtan hiç memnun değil

26 Aralık 2024 13:22
Sürat Kargo Yanıltıcı Ürün Teslimatı Ve İletişim Sorunları