Betül sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Yanlış Sevkiyat Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Mağduriyeti

20 Kasım 2024 11:32

Sürat Kargo'ya İstanbul Anadolu yakası içi kargo sevkiyatı yapılması için ürün teslim edildi fakat benim kargom Ankara ya gönderilmiş. Kargom acil elime ulaşması gereken bir kargoydu çözüm aramak için canlı desteğe bağlanmaya çalışıyoruz. Canlı destek hizmeti verilememektedir diyor. Müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışıyoruz. Yarım saat telefonda bekletilmem rağmen telefonda müzik dinletiliyor cevap verilmiyor. Telefonu açan personel yüzümüze kapatıyor bu nasıl bir hizmet benim İstanbul içinden yürüyerek bıraksalar 1 günde elime ulaşması gereken kargom Ankara ya neden gönderiliyor ve bu konuyla alakalı hiçbir çözüm bulunmuyor. Çözüm bulmayı geçtim şikayetimizi dile getireceğimiz sorunumuzu anlatacağımız bir birim bir muhatap bile yok. Hem firma tarafından yapılan büyük bir hata neticesi mağdur ediliyorum hem çözüm derdine yine ben düşüyorum karşımda muhatap yok. Böyle bir hizmet hayatımda görmedim ben.

30 Kasım 2024 17:09

Sürat Kargo kargomu kaybetti 14 günde bir kargo teslimatı yapamadı ve bana iade edilmiş kargonuzla alakalı işlem yapamayız gidin satıcıdan isteyin diyor hala 14 gündür bir işlemi çözemedik bir de dalga geçer gibi gidin zararınızı satıcıdan alın diyor satıcı kargoyu gönderiyor kaybeden kişi Sürat Kargo işten sıyrılmaya çalışan kişi yine Sürat Kargo

26 Kasım 2024 13:17

Kargom bana hala teslim edilmediği gibi bir de çözüm merkezi bana kargonuzun durumu belirlenememiştir diye mail atıyor. Satıcımdan ücret iadesi istemeliymişim bana ulaşamayan kargomun sorumlusu Sürat Kargo iken bunu nasıl satıcıya mal ediyorlar anlayamıyorum. Sürat Kargo bana resmen biz senin kargonu kaybettik şu an nerede olduğunu da bilmiyoruz ama sen ücret iadesini git satıcıdan iste diyor.

25 Kasım 2024 13:48

8 gün olmasına rağmen hala kargom teslim edilmedi ve bahsi geçen kargo firmasından hala bir çözüm getirilmedi. Çözüm getirilmesini geçtim iletişime dahi geçilmedi benimle. Attığım maile 3 gün sonra cevap geldi verdikleri cevap çağrı merkezlerimizden iletişime geçebilirsiniz di. Benim şikayet unsurum zaten ne çağrı merkezinden ne de başka bir iletişim adreslerinden iletişime geçememem sorunla ilgili muhatap bulamamamdı dalga geçer gibi çağrı merkezini arayın yanıtı geldi. Şu an kargom nerede uygulamasından ürünümün nerede olduğunu da görüntüleyemiyorum. Çözülmesi gereken mağduriyetim gün geçtikçe hatalarla katlanarak artıyor.

05 Aralık 2024 09:53
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

29 Ocak 2025 11:38
Sürat Kargo'nun Sürekli Geciken Teslimatları

16 Ekim 2024 14:29
Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2023 15:19
Kaan sonuçtan çok memnun

23 Eylül 2023 10:31
"Sorun çözülmüştür, teşekkür ediyorum."

Sürat Kargo Kategorileri