Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo İle Yaşadığım Sürekli Teslimat Sorunları Ve Saygısızlık

30 Aralık 2024 13:03

Sürat Kargo hakkında 3. Şikayetim asla bir çözümü olmuyor. Trendyol'dan 2 siparişim maalesef Sürat Kargo aracılığıyla tarafıma gönderildi. 9093866200 teslimat numaralı kargom 27 Aralık Cuma tarihinde kapıma bırakılmış, hiçbir şekilde aranmadım, SMS gelmedi veya zile basılmadı. Başka bir firmayla gelen kurye beni aradığında Sürat Kargo tarafından kargomun kapıya bırakıldığını ondan öğrendim. Ses etmedim. 2. Kargom olan 9098034637 teslimat numaralı kargom ise az önce kapıma bırakılmış. Ne zile basıldı ne SMS geldi, kuryeniz beni 12.13 saatinde 1 saniye çaldırıp kapattı. Anında geri aradığım halde açmadı. Daha sonra 12.23 saatinde tekrar aradım tam olarak 8 saniye açık kaldı telefon 3 saniye kadar bir sessizlik oluştu ve aramışsınız dedim, kuryeniz kargonuz için aradım dedi. Tamam kelimesini bitiremeden suratıma kapandı telefon. Artık gerçekten bu saygısızlığınız, işinizi bilmezliğiniz yetti. Yalova/Çiftlikköy Sürat Kargo şubenizi mi kapatırsınız eleman mı değiştirirsiniz o sizin bileceğiniz iş, her şikayetimde genel müdürlük tarafından aranıyorum olayları anlatıyorum ama hiçbir sonuç olmuyor. Bu defa genel müdürlük beni bir icraat gerçekleştirmeden lütfen aramasın. Sorunun giderildiğini dair net bilgi verilmeyecekse aranıp Sürat Kargo ile vakit kaybetmek istemiyorum. Firmanızın çalışması da şikayetleri kâle almanızda aynı şekilde. Hiçbir şeyi umursamıyorsunuz, müşteri memnuniyeti sıfır. Daha geçen gün farklı kargom geldiğinde kuryenin yeni başladığını öğrendim, daha önce Sürat Kargo'da çalıştığını ve " kurtulduğunu " söyledi. Çalışanları bilir bezdiren bir firma müşterilere nasıl davranıyor görüyoruz. Artık lütfen işinizi düzgün yapın.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2024 20:47
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Kargonun Gelmemesi Ve İade Olması

23 Ağustos 2024 14:16
Sürat Kargo Kargonun Gelmemesi Ve İade Olması
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 17:19
Sürat Kargo Teslim Edilmeyen Kargo...!
Ali sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2025 18:38
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 10:51
Sürat Kargo Teslim Etmediği Kargoyu Teslim Edilmiş Gösteriyor.

Sürat Kargo Kategorileri