Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Sürat Kargo Akyurt Şubenin Sorumsuzluğu

26 Mart 2024 21:53

Sürat Kargo Akyurt şubesi, bulunduğum ilçede kime sorsam Sürat Kargo mu deyip yaka silkiyor. Telefonlarını asla açmıyorlar. Trendyol'dan aldığım siparişimi 2 gündür kurye dağıtıma çıkardı diye mesaj yolladılar ancak kurye gelmedi, kargo şubesi aramadı da. Bugün şubeye gittiğimde oturduğum yeşiltepe Mahallesi imren sokak tarafına servisi olmadığını bu yüzden kargomu getirmediklerini söyledi, şubedeki r**** hanım. Gidip sormasam haberim olmayacak, o ürün iade olacak ve tekrar o fiyata ürün alamıyor olacağım. Kaldı ki acil beklediğim bir kargo olabilirdi, neden müşteri bilgilendirilmiyor? Ayrıca daha önce bir çok kez kargom bana geldi teslim edildi. Neden bu kez edilmiyor? Daha da önemlisi, bizler Trendyol'dan ürün alırken adrese teslim olarak alıyoruz ürünleri, kargo ücretlerini buna göre ödüyoruz. Bu yüzden kargo şirketi tam hizmeti vermeli, aksi takdirde haksız kazanç oluyor.
Şubeden şikayetçiyim, bulunduğum yere kargomu getirmesi gerekir, ben gidip şubeden alamam, şube Akyurt çarşısına zaten çok uzak. Evde küçük bebeğim olduğu için ve çıkamadığım için internetten alıyorum ihtiyaçlarımızı. Bu tarz durumlar tüketici olarak beni de zor durumda bırakıyor.

27 Mart 2024 09:40 (Şikayetten 11 saat sonra)
Hazal
Hazal
27 Mart 2024 23:22

Asla çözümcül değilsiniz. Bana söyledikleri çözüm bundan sonra bulunduğum adrese kargo çıktığında sistem otomatik kapıya teslim değil şubeye teslime cevirecekmiş. Yani diyor ki müşteri ben haksız kazanç kazanmaya devam edeceğim, müşteri memnuniyeti umurumda değil, paşa paşa gel şubeden al kargonu. Ben ulaşım ağımı senin için genişletemeyeceğim diyor. Ben sorun sadece Akyurt şubede sanıyordum ama sorun komple Sürat Kargo'nun müşteri memnuniyeti odaklı olmamasından kaynaklıymış. Bulunduğum yere tüm kargolar hatta adını yeni duyduğum Hepsijet Sendeo kolay gelsin gibi yeni firmalar bile geliyorken Sürat Kargo'nun bana böyle bir cevapla dönmesi ne kadar amatörce. Marka değerlerine önem vermedikleri o kadar belli ki. Bilgi veren hanımefendiye de söyledim hukuki haklarımı arayacağım

Şeyda
Şeyda

Merhabalar şubedeki bayan kim bilgi verebilir misiniz bende şikayetçiyim

Sıla sonuçtan çok memnun

15 Mart 2024 16:38
"Müşteri temsilcisi gerçekten çok ilgiliydi ve sorumun hemen çözüldü çok teşekkür ederim"

25 Kasım 2024 17:26
Tülay sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2025 15:49
Sürat Kargo Kategorileri