Sürat Kargo 20 Gündür Kargoyu Bulamıyor, Tutanak Tutturmuyor!

4 Eylül 2023 18:49564

30 Ekim 2023 14:52

Sürat Kargo da 2 aya yakındır kayıp olan kargomuz için en son dilekçe verdik şube faturamız olmadığı için bir sonuç anlamayabiliriz dedi. Bu nasıl bir sistem? Ben arkadaşıma hediye 3 parça sıfır kıyafet yollamışım. Arkadaşıma fatura da mı yollayacağım. Ya da 2 ay önce kaybolan ürünün bugün nasıl faturasını bulayım. Dilekçe vermemize rağmen hala bir neticeye varamadık. Şikayet edince dönüş oluyor sonrasında yok bir dönüş. Sürat Kargo bizim kaybımızı karşılamak zorundasınız. Süreç biraz daha ilerlemezse hukuki yollara başvuracağız.

Beyza
4 Eylül 2023 14:02

16.08.2023 tarihinde Sürat Kargo'ya verdiğimiz ürünün akıbeti hala belli değil. Müşteri hizmetleri üzerinden tonlarca şikayet oluşturduk buna rağmen hiç kimse bize geri dönüş yapmadı en son şikayet var.com üzerinden oluşturduğum şikayete 13 gün sonra genel müdürlükten bir bayan aradı bana bu konuda yardımcı olacağını söyledi fakat bugün 20. Günü geçmesine rağmen hala bir dönüş olmadı bugün en son müşteri hizmetlerini arayıp ürünü sorduğumuzda ürünü verdiğiniz şubeye gidip form doldurmanız gerekiyor dediler kargo eşimin adına olduğu için eşim bugün Kocaeli Körfez Şubesi'ne gitti önce müdürlerinin olmadığını izine çıktığını söylediler bir hafta sonra geliyor dediler daha sonrasında şu an başka müşterilerle uğraştıklarını söylediler tek kişi çalıştığını söylediler ve sonrasında biz artık baskı yapınca ben tutanak tutmayı bilmiyorum dedi karşımızdaki kişi. Böyle bir saçmalık böyle bir işgüzarlık olamaz 20 gündür ortada olmayan kargoya hiç kimse yardımcı olmuyor ve üstüne ürünün faturası gerekli demeye başladılar bu seferde. Ben arkadaşıma buradan hediye aldım sıfır ürünleri yolladım faturası da yok ben kaybolacağını nereden bilebilirdim artık bir yetkili ya bize yardımcı olur bu konuda ya da biz gerekli tüm haklarımızı savunacağız.

5 Eylül 2023 15:06 (Şikayetten 20 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle Sürat Kargo’yu tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz Çözüm Merkezimiz yaşadığınız sürecin memnuniyete dönüştürülmesi için çözüm alternatiflerini oluşturuyor, sizinle Sürat’li bir şekilde irtibata geçeceğiz. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. Sürat Kargo A.Ş. Müşteri Deneyimi Müdürlüğü #Süratliyiz

Beyza
21 Kasım 2023 13:31

Aradan kaç ay geçmesine rağmen kimse konuyla alakalı dönüş yapıp ilgilenmiyor. Nasıl bir kargo şirketisiniz siz. Müşteri memnuniyeti 0. Artık birisi dönüş yapsın bize.

9 Ekim 2023 10:55

Hala çözüm bulamadınız mı benim de kargomu kaybetmişler ne yapmam gerekiyor acaba

Tümünü Gör

Ali
Sürat Kargo Ürün Kayıp!

Sürat Kargo ÜrünKayıp!

Emre
Sürat Kargo Hasarlı Teslimat: Koltukta Kalıcı İzler Ve Çizikler Mevcut!

Sürat KargoHasarlı Teslimat: Koltukta Kalıcı İzler Ve Çizikler Mevcut!

Kaan
Sürat Kargo Tehdit Edilişim Ve Kargo Fırlatan Personel!

Sürat KargoTehdit Edilişim Ve Kargo Fırlatan Personel!

Melike
Sürat Kargo Çalışanlarından Biri Taşıma Esnasında Kargoma Basarak Kırmış!

Sürat KargoÇalışanlarından Biri Taşıma Esnasında Kargoma Basarak Kırmış!

Muhammed

Öne ÇıkanKonular