Şok Market Bir Alana Bir Bedava Bebek Bezi Sorunu

Şok Market Bir Alana Bir Bedava Bebek Bezi Sorunu
03 Haziran 2024 12:39

Şok market online sitesinden alışveriş yaptım. Bugün ürünler elime ulaştı ancak eksik bir şekilde. Yapmış oldukları kampanya dahilinde Sleepy bebek bezi aldım 5 numara 24 adet. Sepete üç adet bez ekledim bir alana bir bedava kampanyasını görünce faydalanmak istedim. Bugün ise geldiğinde yalnızca aldığım üç bebek bezi vardı hediye olanlar yoktu. Aradım müşteri hizmetlerini bana dedikleri şuydu; ürünler hediye olması için sepete altı adet eklemelisiniz ki bedavalar da gelsin. Uygulama üzerinde böyle bir ibare yok ve bende normal olarak üç adet alınca üç adet de hediye gelir diye aldım mağdur oldum. Bana mağazaya gitmemi söylediler benim iki bebeğim var aktif çıkamıyorum dışarıya o yüzden online kullanıyorum zaten. Yapılan çok yanlış daha önce de aynı sorunu yaşadım ve zeytini çöpe attım şimdi de kampanya dahilinde olan ürünlerimi istiyorum veya gelip iade alınsın param verilsin. Çözüm bulunmadığı halinde her türlü yasal haklarını kullanarak mahkemeye başvuracağım.

03 Haziran 2024 14:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, 1 Alana 1 bedava kampanyamızdan faydalanmak için sepete her eklediğiniz kampanyalı ürün için 1 adet daha eklemeniz gerekmektedir. 3 adet eklemiş olduğunuz ürünlerin sepetinizde 6 adet eklenmiş olması gerekmektedir. Anlayışsınız için teşekkür eder. İyi günler dileriz.

Meltem
Meltem

Haklılar ama, siparişi iade edebilirsiniz gelip alıyorlar.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

19 Ocak 2025 15:15

02 Mayıs 2024 22:08
Habip sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2025 21:31
Şok Market Bebek Bezi Kampanyasında İade Sorunu