Ömer sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 09:08

Merhaba arkadaşlar;
Evkur aracılığı ile eşime hediye olarak Schafer marka airfry aldım. Ürün 3 ay sonra metal bölgelerinden paslanmaya başladı. Müşteri hizmetleri aracılığı ile ürünün alt paslanan haznelerini Schafer teknik servise gönderdim. Ağustos ayının başında göndermeme rağmen ürünün 20 günlük servis süresini geçti. Sürekli servisi arayarak ürünün iç delikli haznesi elime ulaştı. Diğer paslanan alt metal malzeme gelmedi. Bunları bildirdim servise videolarını da çekip gönderdim. Bana başta ürünü göndereceğiz dediler, sonra ürünün yenisi ile değiştirmek istediklerini ve ellerinde bu yedek parça olmadığını söylediler. Ağustos ayından beri servis ile uğraşıyorum. En son 2 hafta önce bana iade raporu yazacaklardı. Tarih 25/10/2023 hala iade raporu gönderecekler. Gerçekten bu durum çok can sıkıcı mağduriyetinde mağduriyetini yaşıyorum. Ürününün arkasında duran bir şirket değil Schafer. Pişman olmamak adına gerçekten servis ve destek hizmeti sağlam şirketlerle çalışın benden size naçizane bir tavsiye. Tüketici Hakları'na başvurup olayı neticelendireceğim.

25 Ekim 2023 09:29 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş, şikayet ve çözüm taleplerinizi bizlere iletebilirsiniz. Saygılarımızla. Schafer Müşteri Deneyimi Ekibi

25 Ekim 2023 09:56

Müşteri hizmetlerini 1 aydır arıyorum. Kayıtları inceleyebilirsiniz.

22 Eylül 2023 15:22
İnan sonuçtan memnun değil

İnan
16 Temmuz 2025 14:18
garanti-surecinde-yasanan-sorunlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-2.jpg
garanti-surecinde-yasanan-sorunlar-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-1.jpg

Kürşat
29 Nisan 2025 11:34
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
24 Ekim 2023 13:15