Erhan sonuçtan memnun

Schafer Kahvecim Sürekli Ötüyor Hiç Düzelmiyor

21 Eylül 2024 13:32
Erhan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkürler evimizdeki TGM elektrikli mutfak aletleri sizin markanız ama kahve makinesi çok pişman etti bizi maalesef”

Schafer marka Türk kahvesi makinesini aldığımız ilk günden beri sürekli arıza çıkartıyor. Baktım, herkes aynı şeyden şikayetçi. Kullanım kılavuzunu okudum, kesinlikle bu arızaya dair bir bilgi yok. Makine aldım güya ama hala tüpte kahve yapıyoruz. Bu nasıl bir ürün, saçma sapan.

23 Eylül 2024 09:17 (Şikayetten 1 gün sonra)
01 Ekim 2024 14:24

Markaya teşekkürler WhatsApp üzeriden görüşme sağladık ellerinden gelen yardımı yaptılar servise gidecek buraya kadar sorun yok Teşekkürler ama anladığım kadarıyla bu modeli alan herkes aynı sorundan şikayetçi sanırım başka bir ürün alacağım ve bu modeli kimseye tavsiye etmeyeceğim

01 Ekim 2024 14:26

Ayşegül sonuçtan memnun

Sürekli Uyarı Veren Schafer Kahve Makinesi Sorunu

Ayşegül
12 Aralık 2024 14:30
"Müşteri temsilcisi Kübra hanıma ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Ürünü kontrolleri yapılmak üzere teknik servise gönderdim. Hızlı bir şekilde ilgilenildi. Yenisiyle değiştirildi. Umarın yeniden sorun çıkarmaz"

Schafer Kahve Makinesi İle Yaşadığımız Sorunlar

Semih