Schafer Düdüklü Hava Kaçırıyor Bir Dönüş Bekliyorum Artık

04 Mayıs 2024 17:14

10 yıl önce bir mağazadan Schafer marka düdüklü tencere satın aldım. Kısa bir süre sonra tencere hava kaçırmaya başladı. Toplamda belki 10 defa kullanmışımdır. Sonrasında satın aldığım yere götürdüm; ancak onlar bir şey yapamayacaklarını, tencereyi yetkili servise göndermem gerektiğini söylediler. Ben yetkili servisin yerini bulamadım. Başka bir yerden yeni bir lastik aldım, fakat tencere hala hava kaçırıyordu ve öylece kullanılmadan duruyor. Tencere yıllardır kullanılamaz durumda ve daha önce de bu konuyu buradan dile getirmiştim ama herhangi bir geri dönüş alamadım. Tekrar şansımı deniyorum; belki bir yetkili dönüş yapar ve muhatap bulabiliriz.

04 Mayıs 2024 17:02
duduklu-hava-kaciriyor-bir-donus-bekliyorum-artik-3.jpg
duduklu-hava-kaciriyor-bir-donus-bekliyorum-artik-2.jpg
duduklu-hava-kaciriyor-bir-donus-bekliyorum-artik-1.jpg

2018 de yazmışım ilk şikayetimi uzmanlar beni arayacakmış ama 2020 ye kadar aramayınca tekrar yazmışım görüldüğü gibi

06 Mayıs 2024 13:27 (Şikayetten 1 gün sonra)

Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
17 Ocak 2024 13:54
Seda sonuçtan hiç memnun değil

08 Kasım 2024 15:04

03 Ekim 2024 15:37
Ömer sonuçtan çok memnun

Ömer
31 Mart 2024 17:33
"Öncelikle Şikayet var arıcılığı ile sesimizi duyan hem bu site hem de Schafer yetkililerine teşekkür ederiz. Mağduriyetimiz giderildi çok şükür. Bu süreçte WhatsApp üzerinden epey ilgili ve nazik bir iletişim kurdulduğu için ayrıca teşekkür ediyoruz. Ürünün onarımı gerçekleşti. Süreç Bayram nedeni ile uzadı fakat sorunumuz çözüldü."

Schafer Kategorileri