20 Ağustos 2023 19:122.662

Ekim 2022'de satın aldığımız Samsung marka RT62K7040WW ürün kodlu buzdolabımız, Ağustos 2023'te biz tatildeyken kendi kendine tamamen kapanmış. Elektrik kesintisi, şalter atması, kapak açılması vs olmamasına rağmen. Döndüğümüzde korkunç bir koku ve görüntüyle karşılaştık. Firmayı aradık, ertesi gün yetkili servis geldi ve buzdolabında bir sorun yok deyip geri döndüler. Sadece radyatör toz dolmuş sebebi bu olabilir deyip süpürgeyle temizlediler (Bu kadar kısa sürede radyatör nasıl sorun çıkarabilir? ). Elimizde buzdolabının karşılaştığımızdaki halinin fotoğraf ve videoları da vardı ama kimse bunlara bakmadı bile. Yepyeni bir buzdolabı, sebepsiz böyle bir arıza vermiş, içindeki tüm malzemeler bozulmuş ama firma bizi böyle maddi ve manevi bir zarar ile baş başa bırakmıştır. Oluşturduğumuz şikayet başvurusuna ise hiçbir yanıt vermemiştir. Bu buzdolabının yeniden böyle bir sorun çıkarmayacağının garantisi de yok. Garantisi devam eden bir ürünün bu şartlarda yenilenmesi ve maddi hasarın tazmin edilmesi gerekir diye düşünüyorum.

21 Ağustos 2023 09:08 (Şikayetten 13 saat sonra)

22 Ağustos 2023 11:58

Dün marka bizi aradı, ancak prosedür gereği, yetkili servis bir arıza tespit edemediği için herhangi bir yenileme ya da zarar tazmini yapamayacaklarını bildirdiler. Üzgünlermiş. Peki arızası olmayan bir buzdolabı neden kendi kendine kapanır? Bir cevap yok. İsterseniz yeniden yetkili servis gönderelim ama yine arıza tespit edilemezse bu sefer servis ücreti ödemeniz gerekir dediler! Yaşadığımız mağduriyet onlara yetmemiş belli ki. Sizin yetkili servisiniz ne derse inanmak ve razı olmak zorundayız yani öyle mi? Müşteriyi çürümüş et kokusu sarmış ne yapacağı belli olmayan bir buzdolabı ile baş başa bırakmak Samsung markasına yakışır diyoruz öyleyse biz de.

Samsung Buzdolabında Tekrarlayan Soğutma Sorunu Ve Garanti Sonrası Yüksek Onarım Ücreti

Gökhan
6 Ağustos 2025 13:231.179

Samsung Müşteri Hizmetleri’ne, Eylül 2021’de satın aldığımız Samsung RB50RS3334SA/TR model buzdolabı, bugüne kadar tam ...

Tümünü Gör

Hüseyin
Samsung Buzdolabı Ekran Sorunu

Samsung BuzdolabıEkran Sorunu

Aydın
Samsung Kombi Buzdolabı Kalitesizliği Ve Arkasında Durmama!

Samsung KombiBuzdolabı Kalitesizliği Ve Arkasında Durmama!

Kazım
Samsung Buzdolabı Arızası, Mağdurum