Selahattin sonuçtan çok memnun

Samsung'un Klima Kurulumunu Bir Türlü Yapmaması

19 Temmuz 2023 18:43
Selahattin'in Teşekkür Mesajı
“Şikayetimin üzerinden bir gün geçtikten sonra firma yaşamış olduğum mağduriyet için çözüm üretti.teşekkürler”

İnternet üzerinden satın almış olduğum ve 14 Temmuz 2023 Tarihinde tarafıma teslim edilen Klimanın kurulumu için Samsung müşteri hizmetlerini aynı gün aradım ve kurulum için çağrı oluşturdum. Bana en yakın yetkili servis olan "Samsung Maksa Elektronik Ltd. Şti." tarafından kurulum için aranacağımı ilettiler. Ancak 6 gün geçmesine rağmen Maksa Elektronik hiçbir şekilde bana ulaşmadı. Kendim Maksa Elektronik şirketini aradığımda ise "teknik bir hata nedeniyle telefonlara cevap veremedikleri ile ilgili otomatik mesaj alıyorum, Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda çağrı oluşturduklarını ve başka bir şey yapamayacaklarını iletiyorlar. Ürünün kurulumu için bu kadar uğraşmam gerekiyor.
Bu şekilde bir servis anlayışı ile Samsung istediği kadar kaliteli ürün yaparsa yapsın başarılı olamayacaktır. Samsung klima alacaklara duyurulur.

20 Temmuz 2023 09:06 (Şikayetten 14 saat sonra)

24 Temmuz 2023 13:46

29 Haziran 2024 15:19
Samsung Klima Kurulumu Mağduriyeti
İsa sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 20:04
"Samsung çözüm merkezi sorunu çözdü klima kurulum gerçekleşti teşekkür ediyorum"
Samsung Klima Kurulum Servis Sorunu

Fevzi