Betül sonuçtan hiç memnun değil

Samsung'dan Klima Almak Pişmanlıktır

07 Kasım 2023 17:18

Temmuz ayında Samsung'dan windfree klima aldık. Aldığımız günden beri uğraşıyoruz. İlk motordan aşırı ses geliyordu. Motor resmen zangır zangır sallanıp ötüyordu. Sonra klimanın içinden ses gelmeye başladı. Beş kere teknik servisten adamlar geldi. Baktı motor değiştirdi ama değişiklik yok içeriden gaz sesi geliyor. Klima ötüyor resmen aksam sessizlikte yattığımızda çok rahatsız ediyor. Söylediğimizde bu ses normal deniliyor. Gelen yetkili servisteki kişilerden de memnun kalmadık. Bir şey soruyoruz ağızlarının ucuyla cevap veriyorlar. Bu normal deyip gidiyorlar. Bir daha asla Samsung'dan bir şey almayız.

07 Kasım 2023 18:01 (Şikayetten 42 dakika sonra)

Semih
Semih

Sorun çözüldü mu acaba sizin borudan ses geliyor klima değişti ama yine aynı ses devam ediyor

Betül

Hayır çözülmedi hala ses geliyor Tüketici Hakları'na da bas vurduk gelip baktılar ancak kabul etmediler. Hala borudan da motordan da ses geliyor

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Klimada Sürekli Arıza Ve Yüksek Servis Ücretleri

Ferhat
08 Ağustos 2025 11:10
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Yetkili Servisi Yeni Kurulumu Yapılan Klimada Çıkan Sorun

Hüseyin