Öznur sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2023 02:39

Samsung WD90T654DBE1AH 1400 Devir, 9 kg Yıkama 6 kg Kurutma Kapasiteli Kurutmalı Çamaşır makinesi 12/1/2023 de aldım ve hiç memnun değilim. Pratik olsun dedik aldık, elimdeki çamaşır makinesini de başkasına verdim. İmkanım olsa deneme şansım olmuş olsa bir dakika düşünmem geri iade eder ayrı ayrı alırdım. Hala şansım varsa geri iade etmek istiyorum. Teknoloji nin ilerlediği geliştiği bu çağda makine acayip sesli. Tam kuruma istiyorsan 4 saat bazen nemli kalıyor. Giysiler acayip kırışık daha önce Kurutmalı olmayan makinemde sweatshirt, kot pantolon, futbol formaları, bazı t-shirt larda kumaşı na göre asla karışmıyor du. Asmaktan kurtulalım dedik. Ütü daha beter. Hele ki Ütü yapmayı sevmeyen biri isen felaket. Giysilerin yünleri ve tüyleri kapak ve kapak etrafındaki lastik contaya doluşuyor kurutma yaptıktan sonra resmen bütün makineyi silmek zorunda kalıyorsunuz. Keşke bu yün yığınlarının birikeceği bir alan olsaydı.
Ürünler makineden hemen çıkartsam bile feci kırışık. Aldığımız makine aşırı derecede gürültülü çalışıyor. Helikopter pervanesi gibi ses çıkarıyor, makine çalışırken aşırı gürültülü. Aldığımdan beri yok filtre yi temizle, su yeterli gelmiyor Vana kontrol yeniden başlat. Şimdi de çamaşır makinesi nin altı kara kum toz gibi bir şey ler dökülüyor anlamadım gitti bu makineyi. Servis geldi. Üründe bir şey olmadığını normal olduğunu söyledi. Yıkayıp sıkma devri de düşürsem ve sonra kurutmaya geçsem çamaşırları kg göre ya da az koysam kırışıklık asla değişmiyor. Programların çoğunu denedim değişen bir şey yok. Dolap kuruluğu diye bir seçenek te yok halbuki kurutma makinelerinin şimdiki teknoloji ile giysileri ütülü gibi çıkardığını duydum. Çok hevesle aldım ama tam bir hüsran. Yetkililerden ricam bu makine yi geri alsınlar. Çamaşır Makinesi + kurutma makinesi ile değişim yapılsın gerekirse üstüne açık ta kalan parayı tamamlarım. Alacak kişilere referans olsun. Ben çok pişmanım. Evet yer tasarrufu evet kurutuyor. Ama... Dezavantajlarını da bilin ona göre karar verin derim.

23 Mayıs 2023 08:58 (Şikayetten 6 saat sonra)

27 Mayıs 2023 17:22
Samsung WD90T654DBE1AH Kurutmalı Çamaşır Makinesi.

Makine 4 ayda pert. Bir gürültü bakarsın yer siyah kum içinde taşı kırılmış vay halinize 4. Ayda böyle bir sorun çıkarıyorsa kim bilir basımıza daha neler gelecek. Bu neden bu kadar dan dik 20 yıldır makine kullanıyorum hiçbir şey gelmedi makinelerimin basına.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

Hasret
23 Ekim 2023 13:03

Ürettiğinin Sorumluluğunu Almayan Samsung

07 Nisan 2024 15:10
Ürettiğinin Sorumluluğunu Almayan Samsung
İdil sonuçtan çok memnun

İdil
03 Ocak 2024 11:45
Sanem sonuçtan hiç memnun değil

Sanem
04 Eylül 2024 11:56
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
21 Kasım 2024 15:02