Hasan sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 18:43

Media Markt tan almış olduğumuz Samsung marka VS15A6031R4/TR model numaraları dikey şarjlı süpürge çok kısa sürede kırıldı. Ankaser elektronik yetkili servisine yönlendirildik 2500 TL sadece fırçası için ücret istediler. İncecik plastikten yapılan ek aparatının kırılması kullanıcı hatası olarak değerlendiriliyor!

16 Ekim 2024 22:23

Samsung dikey şarjlı süpürgede kronik hata! Yeni almış olduğumuz süpürge garanti süresi dolmadan kırıldı elimizde kaldı ve Samsung ürünün arkasında durmuyor! Aynı durumda onlarca mağdur var ve sorun genelde aynı parçada aşırı zayıf yapılmış o kadar nazik kullanmamıza rağmen kırıldı!

Ek
1729106515713.supurge-gorseli.jpg
1729106515624.supurge-gorseli-2.jpg
16 Eylül 2024 13:26 (Şikayetten 18 saat sonra)

Yorumlar (5)

Savaş

Merhabalar bende fırçayı tutan siyah küçük parçayı kaybettim satmak ister misiniz o parçayı başlık kırıksa işinize yaramaz

Savaş

Merhabalar benimde fırçayı tutan siyah küçük plastik kayboldu o aparatı satmak istiyeniniz var mı zaten başlık çöp olduğu için pek işinize yaramaz

Burak

Aynı problem bende de var. Uyumlu başlık veya tamir mümkün mü acaba

samsung-vs15a6031r4tr-dikey-sarjli-supurge-fircasi-elimizde-kaldi-1.jpg
Aydın
Aydın

Aynı model başlık bizim de kırıldı. 3450 TL fiyat çıkardılar. Piyasadan uyumlu başlık bulabildiniz mi yoksa yeni ürün mü aldınız?

Hasan

Ne yazık ki Samsung bu kadar ürününün arkasında duruyor! Ben ürünü kullanamadığım için Dyson aldım daha sağlam. Samsung öylece kenarda duruyor

Asuman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Dikey Şarjlı Süpürgede Kronik Parça Kırılması Ve Yetersiz Garanti Desteği

Asuman
04 Ağustos 2025 23:27
samsung-dikey-sarjli-supurgede-kronik-parca-kirilmasi-ve-yetersiz-garanti-destegi-5.jpg
samsung-dikey-sarjli-supurgede-kronik-parca-kirilmasi-ve-yetersiz-garanti-destegi-3.jpg
samsung-dikey-sarjli-supurgede-kronik-parca-kirilmasi-ve-yetersiz-garanti-destegi-2.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2025 12:47
kirilan-supurge-basligi-icin-ucretsiz-parca-degisimi-talebim-karsilanmadi-1.jpg