Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung UE55TU8500UXTK Televizyonun Arızası

Oğuzhan
20 Ekim 2023 16:48

Samsung markanın sağlamlığı servisin ilgi markanın verdiği güvenle piyasa'dan yarı fiyatına alabileceğim başka marka ürün yerine evimin bütün beyaz eşyalarını Samsung markasından aldım. Samsung 'dan aldığım Samsung UE55TU8500UXTK televizyonun garantisi bitiminden 1 ay sonra panel arızası verince servise götürdüm. Ve müşteri hizmetleri 4447711 ön arıza tespitinde 8700 civarında masraf olduğunu söylediler bunun üzerine ben TV 11 bin liraya aldım siz 8700 TL fiyat çıkarıyorsunuz araştırdığıma göre kronik arıza olduğu için ücretsiz yapılmasını tekrar talep ettim.

Bugün tekrar beni 4447711 numaradan arayarak cihazın yapım bedeli 6750 TL olduğu için ancak müşteri memnuniyetiniz için %50 indirim yapabileceklerini söylediler. Garantisi 4 ay önce bitmiş olan akrabamın ürünü kronik arıza panel arızası var diye değiştiriliyor bizimkine is indirim yapılıyor. Müşteri memnuniyeti neye göre baz alınıyor biz değişim istemedik ücretsiz yapılasını istedik. Samsung markasına güvenip boşuna marka farkı ödeyip evime sokmuştum. Ona ödediğim parayla 2 adet TV almıştım.

20 Ekim 2023 17:14 (Şikayetten 26 dakika sonra)

Oğuzhan
21 Kasım 2023 09:17

Şikayetimle ilgili bir sonuç elde edemedim sorunların çözümü ürünlerin kalitesi gibi imiş

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
17 Eylül 2024 18:38
"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."
Naim sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2023 14:12
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Süleyman
28 Aralık 2023 21:17