Burak sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Kablosuz Bağlantı Sorunu ve Servis Ücreti Talebi

Burak
07 Ekim 2024 10:55

Samsung 55MU7000 cihaza sahibim. Cihazı açtıktan bir süre sonra kablosuz internet bağlantısını kopartıyor. Modemden internet olmasına rahmet kapat aç yapmadığım sürece tekrar bağlantı sağlanmıyor.

Cihazımı ilk aldığım sene kablosuz olarak kullanıyordum. Daha sonra internet bağlantı hız sorunlarımdan dolayı kablolu olarak kullanmayı tercih ettim. Şu an servis sağlayıcımı değiştirdiğim için modemi farklı bir yere konumlandırdık ve kablosuz bağlantı kurmak durumunda kalıyorum.

Bu sorununda bu durumdan dolayına farkına vardım. Kablolu bağlantıda sorun yok ama kablosuzda maalesef böyle bir sorun mevcut.

Ürünü kablolu kullandığım süre zarfında cihazın aldığı otomatik güncellemelerden kaynaklı bu sorunu yaşadığımı düşünüyorum.

Şu an cihazım en güncel 1401.3 versiyonu yüklüdür. Fabrika ayarlarına dondurduğum halde, ağ ayarlarını sıfırladığım halde sorunu müşteri hizmetleri ve ben hiçbir şekilde çözemedik.

Farklı bir internet erişimi sağladığımda da sorun devam ediyor.

Modem kurulumunu tekrar yaptıktan sonra sadece televizyonu bağlandım, yine sorun devam etti.

Deneyebileceğim her şeyi denedim.

Sorunun donanımsal olduğunu düşünmüyorum. Donanımsal olsa hiç bağlanmaz veya kapat aç yaptığımda düzelmez.

Şu an Samsung yazılımdaki hatalardan dolayı bana servis hizmeti (Servis ücreti) talep ediyor.

Size servis ücreti vereceğime gider modem alırım cihazı kablolu olarak bağlarım. Samsung'uda bir daha bu kapıdan içeri sokmam.

07 Ekim 2024 15:44 (Şikayetten 4 saat sonra)

Ridvan sonuçtan çok memnun

Samsung TV'de Kronik Arıza Ve Destek Beklentisi

Ridvan
26 Ekim 2025 20:40
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2025 14:05
Samsung Televizyonumda Sürekli Bağlantı Sorunları

05 Nisan 2024 20:46
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
14 Ocak 2025 21:24