Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Panel Yanığı Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Çağlar
16 Ekim 2024 13:40

Ağustos 2022'de, uzun araştırmalar ve tavsiyeler sonucunda Samsung'un 75QN90B model televizyonunu satın aldım. İki yıl boyunca severek ve sorunsuz şekilde kullandım. Ancak 2024 yılının Ağustos ayı sonunda, bir akşam televizyonu açtığımda ekranda görüntünün atlama yapması ve ekranın gidip gelmesi sorunuyla karşılaştım. Hemen fişleri çekip bekleme moduna geçtim. Bir süre sonra televizyonu tekrar açtığımda, aynı sorunun devam ettiğini ve ekran panelimde lekelenmeler ve yanıkların oluştuğunu fark ettim. Bu lekelenmeler ve yanıklar saatler geçtikçe artmaya devam etti ve en sonunda ekran panelimin tüm LED ışıkları bir anda söndü, ekran tamamen karardı. Yani iki yıllık Samsung TV panelim tamamen yandı. Hemen Samsung servisini aradım, servis kaydı açtırdım ve iki gün sonra servis geldi. Gelen servis, arıza tespitinde ekran-panelin yandığını ve tüm LED'lerin değişmesi gerektiğini belirtti, bunun da 60.000 TL masrafı olduğunu söyledi. Bu tutar karşısında şaşkınlığımı ve kızgınlığımı gizleyemedim. Bu tutarı asla kabul etmediğimi belirtip tekrar Samsung servisini aradım ve müşteri temsilcisiyle görüştüm. İki yıllık garanti kapsamımın üzerinden sadece 16 gün geçmesine rağmen hiçbir şekilde yardımcı olmadılar ve tutarın 60.000 TL olarak sabit tamir bedeli olduğunu ısrarla söylediler. Televizyonu almadan önce satış temsilcisi, Samsung TV'lerde asla panel yanığı olasılığının olmadığını ve Samsung'un panel yanmalarına karşı 10 yıllık panel garantisi verdiğini belirtmişti. Samsung servisine 60.000 TL tamir ücreti vereceğime yeni TV almanın daha doğru olduğunu söyledim, onlar da bunun benim kararım olduğunu belirterek yardımcı olmadılar. Garanti süremden sadece 16 gün geçmesine rağmen iyi niyet göstermediler. Konuşmanın üzerinden bir ayı aşkın süre geçmesine rağmen bir kere bile arayıp yardımcı olmadılar. İki yıllık yepyeni televizyonum resmen çöp oldu, maalesef Samsung'un anlayışsız ve ilgisiz tutumu sayesinde. Samsung maalesef pişmanlıktır, bana bunu öğrettiler. Ürünlerinin arkasında durmayan bir marka. Bu kadar yüksek bedellere TV alıyoruz ama iki yıl içinde TV çöp oluyor. Yazık, günah gerçekten. Siz Samsung olarak iki yıllık TV'nizin bile arkasında duramıyorsanız yazıklar olsun sizin gibi markaya.

16 Ekim 2024 18:08 (Şikayetten 4 saat sonra)

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV'nin Panel Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Cüneyt
26 Ekim 2024 16:12
Samsung TV'nin Panel Sorunu Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Samsung TV Garanti Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Gülbahar
20 Mayıs 11:54
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Eylül 2023 00:24