Samsung TV Anten Soketi Kırık Çıktı

Gökhan
07 Temmuz 2023 22:56

7 ay önce Samsung 55 inç QLED TV satın aldım. Servis gelip garantiyi başlattı ama hiçbir şekilde kurulum yapılmadan ben kullanmak istemediğimi söylediğim için garanti başlatılıp cihaz kutuya geri koyuldu. Artık kullanmak istediğim için kurulum yaptırmak için servisi aradım fakat benden 750 TL kurulum ücreti istendi bende bu ödemeyi yapmak istemediğim için garanti başladı diyerek cihazı kutudan çıkardım fakat anten giriş soketinin kırılmak üzere olduğunu gördüm ve servisle görüştüm 1 gün bile kullanılmamış cihaza kullanıcı hatası diyerek 6300 TL ana kart ücreti istediler kabul etmedim sonrasında müşteri hizmetleri ile görüştüm fabrika yetkili servisinden bir kişi gönderildi ve değişim ücreti olarak benden 250 TL + 2650 TL toplamda 2900 TL ödeme alındı hata bende olmamasına rağmen ödeme yapmak zorunda kaldım. Tv nin kullanılabilmesi için Samsung dan bu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

08 Temmuz 2023 09:05 (Şikayetten 10 saat sonra)

Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih
21 Eylül 2024 12:01
"Samsung müşteri temsilcisi olsun servis çalışanları olsun hepsi çok ilgili şekilde ücretsiz bir şekilde panelimi değiştirip bugün televizyonumu teslim ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine dikkat etmesinden dolayı Samsung'a teşekkür ederim"

Samsung QLED TV Ekran Sorunu Ve Yüksek Onarım Ücreti

10 Şubat 12:39
Özkan sonuçtan çok memnun

Özkan
01 Eylül 2023 09:54

Samsung TV Garanti Sonrası Yüksek Onarım Ücreti Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Gülbahar
20 Mayıs 11:54
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
15 Mart 2024 13:09