Ahmethan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Televizyonum Durmadan Açılıp Kapanıyor

21 Haziran 2024 22:08

Film seyrederken Samsung televizyonum aniden ve durmadan açılıp kapanmaya başladı. Bende Google üzerinden sorunun ne olduğunu anlamak için arama yaptım ve gördüm ki kullandığım model televizyonlarda kronik bir sorun varmış. Çoğu kullanıcı bu sorunla karşı karşıya kalmış ve bazı kişilerin sorunlarını Samsung panel değişikliğini sağlayarak çözmüş. Bende bunun üzerine Samsung müşteri hizmetlerini aradım, durumu anlattım garanti sürem bittiği için yardımcı olamayacaklarını ancak ücret ödemem karşılığında servisin gelip tespit ve tamir edeceğini söyledi. Belirli modellerde olan kronik bir sorun, formlarda okuduğum kadarıyla kronik bir hata olduğu için bazı garanti süresi geçmiş kullanıcıların da sorunlarına çözüm sağlamışsınız. Bende aynı kronik sorun ile karşı karşıyayım. Vurmadım, kırmadım hatta en az kullandığım elektronik aletler arasında. Buna rağmen diğer bazı kullanıcıların mağduriyetleri Samsung tarafından giderilirken bir nevi benim kendi başımın çaresine bakmamı öneriyorsunuz. Umarım bende bu çözümü ulaştırdığınız ve markanıza olan güveni tazelediğiniz tüketicileriz arasında olurum.

24 Haziran 2024 22:51

Koskoca Samsung, yılların markası diye düşünürdüm artık benim için adı duyulmamış yan sanayilerin bile yan sanayisi olan markalarla eş değer bir isimdir. İkisi de ürünlerinin arkasında durmuyor, ikisinde de sorun oldu mu muhatap bulamıyorsun, ikisinde de çözüm yok mağduriyet var. Hatta diğerlerinin en azından marka bilinirliği olmadığından piyasanın çok altında fiyatlara alıyorsun. Bundan sonra benim için bu marka bitmiştir, etrafımda da genelde cihazlar söz konusu olduğunda fikir alınan biriyim kesinlikle kimseye tavsiye etmeyeceğim. Yaşadığım bu deneyimi sosyal ve online ortamlarda elimden geldiğince herkese aktaracağım. Son olarak araştırmalarıma göre yurt dışında belirli yasalar tüketicileri koruduğu için kronik sorunların şirket tarafından telafi edildiğini öğrendim. Ne yazık ki ülkemizde bu yasalar yok ve Samsung yurt dışında uyguladığı tüketici politikalarını ülkemizde uygulayacak kadar objektif ve adaletli bir kurum değil.

29 Haziran 2024 16:54 (Şikayetten 7 gün sonra)

Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

Gökçe
17 Ocak 2025 18:01
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Deniz
10 Kasım 2023 12:52

Nergis
26 Haziran 2024 13:58
Nurhayat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Led04/UE55TU8500UXTK Model TV Arızası Hakkında

Nurhayat