Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Teknik Servis Paketi Bile Açmadan Geri Gönderdi

05 Aralık 2023 21:38

Birkaç ay önce aldığım ve 3 yıl garantisi olan Samsung T7 4TB SSD harici hard diskimin hızı olması gereken 1000 MB/S'den 30MB/S civarına düşünce Samsung Türkiye WhatsApp destek hattıyla yazıştım. Bu ürün için bir teknik servis adresi ve kargomu ücretsiz gönderebileceğimi söyleyerek bir de kargo kodu verdiler. Bu kargo koduyla hatalı ürünü teknik servise gönderdim ancak teknik servis hatalı ürünün paketini bile açmadan kargoyu kabul etmeyerek geri gönderdi. 2 hafta sonra hiç açılmadan geri dönen ürünüm için kargo kabul edilmediği için 155 TL kargo ücreti de ödemek durumunda kaldım. Daha da önemlisi işim için kullandığım bu harici SSD'yi hala kullanamamaktayım. Çok vaktim kayboldu ve işlerim kalıyor. Ürünün en kısa sürede değiştirilmesini talep ediyorum.

11 Aralık 2023 16:49

Samsung Türkiye WhatsApp destek hattı, bana bozulmuş olan SSD ürünümü onarım için Ankara Keçiören'deki servis merkezine ücretsiz kargo kodu vererek yollattı. 2 hafta içinde ürünüm kargo bile açılmadan iade edilmiş şekilde bana geri döndü. Ürünü kargodan geri alabilmek için 155 lira ödemek durumunda bırakıldım. Bu süreçten sonra hem Şikayetvar'a hem de Samsung WhatsApp destek hattına yazarak sebebini öğrenmeye çalıştım. Ancak çok uzun süre sonra benimle bağlantı kuran Samsung yetkilisi Ankara'daki servisin, Ankara'dan yollanan kargoları teslim almadığını, elden götürmek zorunda olduğumu söyledi.

1- Bunu neden ilk destek görüşmemde söylemeyip bana 1 ay + kargo ücreti gibi bir bedel ödettiniz? 2- İşleri kalan, ürünü bozulan ve firmanın hatası sebebiyle mağdur edilen ben olmama rağmen, neden hala Ankara'nın bana en uzak noktasına ciddi bir vakit ve ulaşım bedeli ödemesi gereken ben oluyorum? 3- Servise kadar ulaşmış ürünü neden almıyor da kullanıcını iyice zor durumda bırakıyorsun? 4- Kendi desteğin, kendi servisinin nasıl işlediğini neden bilmiyor?

Bundan sonra asla bir Samsung ürün almayacağım çünkü hakkım olan garanti kapsamındaki servisi düzgün bir şekilde alamıyorum. Herhangi birinin ciddiye alıp da bir telefon etmesi haftalar sürüyor ve bu da zaten probleminizi kesinlikle çözmüyor.

Ek
Ek
1702302571869.-chat.txt
06 Aralık 2023 08:35 (Şikayetten 10 saat sonra)

08 Aralık 2023 12:29

Teknik servisinizden de talep açmıştım, buradan da şikayetimi bildirdim. Haftalar geçti ne arayan var, ne de soran. Elimdeki bozuk ürünle kaldım. İşim için kullandığım bu harici SSD'yi kullanamadığım için işlerim aksıyor.

Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti

Ahmet
25 Kasım 2023 14:51
Samsung SSD Arızası Yüzünden Tüm Verilerim Gitti
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung T7 Shield Teknik Destek

Serhat
28 Haziran 2024 13:45
Samsung T7 Shield Teknik Destek
Alparslan sonuçtan hiç memnun değil

Alparslan
03 Mayıs 2024 17:22
Samsung Servis Hizmeti Vermiyor, Bir De Kargo Parası Talep Ediyorlar!
Art sonuçtan hiç memnun değil

30 Ocak 2025 14:56
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
29 Kasım 2024 18:21