Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Samsung RB50RS334WW Model Buzdolabı

Uğur
20 Eylül 2024 16:24

3 yıl önce Samsung marka RB50RS334WW model aldığım buzdolabı, garantisi dolduktan 2 ay sonra arıza verdi ve meyve-sebze bölümü çalışmamaya başladı. İlk başta gaz dolumu yapılması gerektiğini söylediler fakat geldiklerinde kompresörü değiştirdiler. Aradan 1 ay geçmeden tekrar aynı arızayı verdi. Servis tekrar geldi. Bu sefer gaz dolumu yaptılar, aradan 2 ay geçmeden yine aynı arızadan 3. sefer servis geldi ve bana yaptıkları açıklama fabrikasyon kaynaklı arıza olduğu, servis olarak müdahale edemeyecekleri ve değişime göndereceklerini söylediler. Değişim için beni aradıklarında (RB50DG601EWW) benim buzdolabımdan daha düşük özelliklerdeki buzdolabını teklif edip üzerine de 15250 ücret talep ettiler. Epey kullanışsız ve sıkıntılı bir servis süreci geçirdim ve zararıma olan bir teklif sundular. Markaya olan güvenim son derece kötü durumda.

04 Ekim 2024 15:31

Samsung dan aldığım RB50RS334WW model buzdolabının 2024 hazirandan beri 3 sefer arıza için servis çağırmama rağmen onarılamaması ve problemin ne olduğunun anlaşılamamasından dolayı değişim önerildi ve 20 Eylül tarihinde kendi buzdolabımın muadili olarak önerilen RB50DG601EWWTR (hacim olarak benim buzdolabımdan küçük) model buzdolabı için 15250 TL ücret istendi fakat küçük olan muadili için önerilen ürünü ve ücreti kabul etmeyerek RB58DS75EWW model için o rakamı ödeyeceğimi belirttim 4 Ekim tarihinde Samsung müşteri hizmetlerinden aranarak talebimin onaylandığı ve servisin beni arayacağı söylendi servis beni aradığında ilk önerdikleri modelin (RB50DG601EWWTR) 15736 TL ücret karşılığında gönderileceği bilgisini verdiler buzdolabım garanti süresini 2 ay geçtikten sonra arızalandı ve yaklaşık olarak da 5 aydır kullanılacak durumda değil Mağazaya gidip sorduğumda ürünlerin Vestel tarafından üretildiği ve çok fazla şikayet alındığı ve değişime gönderilen çok fazla ürün olduğu bilgisi verildi bu bilgiyi Samsung'dan almama rağmen benim ücret ve model olarak hiçbir mağduriyetim giderilmedi

21 Eylül 2024 09:03 (Şikayetten 16 saat sonra)

Samsung Buzdolabı Değişim Sorunu Ve Tüketici Hakları

Hasan
18 Şubat 2025 16:16
Samsung Buzdolabı Değişim Sorunu Ve Tüketici Hakları
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı: Gizli Ayıplı Mal Ve Yüksek Tamir Ücretleri

18 Aralık 2024 18:56
Samsung Buzdolabı: Gizli Ayıplı Mal Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Garanti Kapsamındaki Samsung Buzdolabımın Arızası Ve Servis Hizmeti Sorunu

21 Ekim 2025 17:07
Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Arızalanan Ürün ve Yetersiz Servis Deneyimi

Feyza
01 Eylül 2025 12:11
Kısa Sürede Arızalanan Ürün ve Yetersiz Servis Deneyimi
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabında Ani Arıza Ve Toplu Mağduriyet

Ramazan