Suna sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı: Gizli Ayıplı Mal Ve Yüksek Tamir Ücretleri

Samsung Buzdolabı: Gizli Ayıplı Mal Ve Yüksek Tamir Ücretleri
18 Aralık 2024 18:56

Merhaba, 10 Nisan 2021 tarihinde aldığım Samsung RB50RS334WW/TR buzdolabı kasım ayı başlarında soğutma arızası verdi. Servis geldi. İnverter kart arızası var dedi. Kartı 4300 TL karşılığında değiştirdi. Fakat aradan 1 ay geçtikten sonra dolap yine soğutma arızası verdi. Bu sefer servis dolapta kompresör kaynaklı arıza olduğunu söyledi, dolabı alıp servise götürdü, orada tamir edileceğini belirtti. Aradan geçen birkaç gün sonra dolabın tamir edilemeyeceğini, gövde içerisinde gaz kaçağı olduğunu belirtti. Bunun yerine başka bir dolap vereceklerini ve üzerine 22500 TL. Vermem gerektiğini söylediler. Benim dolabımın fiyatı 42539 TL., önerdiği dolap 36 bin tl. Ve üzerine 22500 TL ödeme istiyor. Samsung un ürettiği bu dolap da üretim hatası var yani gizli ayıplı mal, şikayetvar.com da bir sürü şikayet var bu konuda, ayrıca dolabın üretimi durdurulmuş durumda üretim hatasından kaynaklı, servis artık üretilmediğini belirtti, kendilerinden kaynaklı hatalı ürettikleri malı 3 yıl garantisi bitti diye sadece, parça bedeli düşüp üzerine yüksek bedel ile yaptıkları hatayı ödetmeye çalışıyorlar. Piyasada bu dolap halen satılıyor. Samsung bu dolabı toplamıyor piyasadan geriye, hatasını tüketiciye ödetmeye çalışıyor. Samsung dan talebim gizli ayıplı ürettiğiniz bu buzdolabını alıp muadil başka modeliyle ücretsiz olarak değiştirmesi, gizli ayıplı malda garanti süresi geçmiş diyemezsiniz.

profile profile
19 Aralık 2024 09:11 (Şikayetten 14 saat sonra)

Samsung Buzdolabı Motor Arızası Ve Yüksek Ücret Talebi

Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ek Ücret Talebi

Emrah
31 Ekim 2024 23:53
Garanti Kapsamında Olmasına Rağmen Ek Ücret Talebi
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
17 Ağustos 2025 04:14