Volkan sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2024 16:44

Samsung TV, 5 sene dolmamasına rağmen herhangi bir darbeye maruz kalmadan ekranım bu hale geldi. Okuduğum diğer şikayetlerde hep aynı sıkıntı yaşanmış. Sanki bu kadar sene çalışması için ayarlanmış. Bakalım ürünlerinin arkasında durabilecekler mi, nasıl olsa bir dünya markası.

30 Ekim 2024 11:27 (Şikayetten 18 saat sonra)

30 Ekim 2024 11:53

Müşteri hizmetleriyle görüştüm dedikleri şu ücretli bir şekilde sorununuzu giderebiliriz (garantisi bittiği için) ama şunu söyleyebilirim 5 seneyi doldurmuş herkeste aynı sorun var, teşekkürler dünya markası Samsung😀😀😀

30 Ekim 2024 13:23

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Bahri
01 Ağustos 2025 14:43
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
15 Haziran 2024 21:18

Samsung TV'de Ekran Kayması Ve Titreme Sorunu

Hikmet
26 Ocak 2025 21:19
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
27 Haziran 2024 17:23
Samsung TV Kararmasında Servis Ve Firma Kalitesizliği
Atilla sonuçtan çok memnun

Atilla
24 Eylül 2024 19:00
"Ürününün arkasında duran ve tüketiciyi mağdur etmeyen Samsung Electronics Türkiye'ye ve sorunun çözülmesinde yardımcı olan ve her gün süreçle ilgili bilgilendirme yapan Samsung Çözüm Merkezi'ne ve müşteri temsilcisi F*** Hanım'a çok teşekkür ederim. Her ne kadar ürünle ilgili sıkıntı yaşasam da Samsung markasının satış sonrası desteği paha biçilemezdi. Yaşadığım deneyimden sonra artık Samsung markası benim için güven sözcüğü ile eşdeğer oldu."
Samsung Kategorileri