Filiz sonuçtan çok memnun

Samsung QE55Q70BAT Model Televizyondaki Çözülemeyen Problem

Samsung QE55Q70BAT Model Televizyondaki Çözülemeyen Problem
30 Ağustos 2024 23:50
Filiz'in Teşekkür Mesajı
“Garanti kapsamında olan televizyonumuzdaki sıkıntı 3 ay süren görüşmeler sonucunda değiştirildi. Teşekkürler.”

Sayın Yetkili,
Modeli QE55Q70BAT olan Samsung televizyonum 2 yıl garanti kapsamında iken kumanda sorunu ve ekranda göz kırpması nedeniyle müşteri temsilcisini aradım. Teknik servis geldi, televizyona bakıldı, bir şeyler yapıldı ancak birkaç gün sonra sorun yine belirince tekrar müşteri temsilcisini aradım, tekrar teknik servis geldi yine bakıldı ancak sorun devam etti. Sonunda televizyon, incelenmek üzere fabrikaya götürüldü. Yaklaşık 11 gün sonra getirildiğinde paneli değiştirdiklerini, sorunun giderildiği söylendi ancak göz kırpma hem devam ediyordu. Bir de buna ekran titremesi de eklenmişti. Tekrar müşteri hizmetlerini aradım, teknik servis geldi. Yazılım güncellemesi yapacağını ve sorunun giderileceğini söyledi. Maalesef sorun devam etti. İki defa genel müdürlüğe konuyla ilgili mail ve televizyonun sıkıntısını gösteren video görüntülerini atmama rağmen hiçbir aksiyon alınmadı. Ben satın aldığım televizyonun kusurlu olduğunu düşünüyorum, bunu ne gelen teknik servis ne de müşteri temsilcisi kabul ediyor ancak çözüm de üretmiyor. Onaramadığınız bir mal kusurludur, en önemlisi güvenerek aldığım ve kurumsal olduğunu düşündüğüm Samsung firması bu konuyla ilgili bir hayal kırıklığı yaşamama neden olmuştur. Bir tüketici olarak temmuz ayından beri çözülemeyen bu durumun onarılarak çözülemeyeceğini biliyorum çünkü kusurlu televizyon onarılamaz. Henüz garanti kapsamında olan televizyonumun bir tüketici hakkı olarak değişimini talep ediyorum. Ekte paylaştığım video onarıldığı söylenip bize teslim edilen televizyondur, takdir izleyenlerindir.

profile profile profile
31 Ağustos 2024 10:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

01 Ekim 2024 20:09

Murat
Murat

Kesinlikle mahkemeye verin, ben verdim kazandım. Kusurlu ürünü alıp, yenisini verdiler

Filiz

Teşekkür ederim. Evet, süreci Tüketici Mahkemesi'ne ve sosyal medyaya taşıyacağım. Temmuz ayından bu yana sıkıntıyı çözemiyorlar.

Ediz
Ediz

Garanti kapsamında olan bir ürüne Samsung gibi kurumsal bir firma da bunu yapıyorsa... Markalaşmak bu değil?

Filiz

Maalesef bu değil tabii. Hiç kimseye önermiyorum. Sadece mal satmak markalaşmak için yeterli değil. Sizi güçlü kılan sattıktan sonraki süreci yönetebilmektir zaten.

Doruk sonuçtan hiç memnun değil

Doruk
04 Temmuz 2024 22:41