Dilara sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2023 16:12
Dilara'nın Teşekkür Mesajı
“Yalova'daki servisten asla memnun değilim, ne zaman gelseler sorunu bizde bulup garanti sürecinde ve kapsamında olsa dahi bizden para talep ediyorlar, fakat iletişim merkezindeki beyefendi sorunumuzu anlayıp çözüme kavuşturdu.teşekkürler”

Samsung 50 inç Smart TV mizin yaklaşık bir ay önce durup dururken görüntüsü gitti, sonra ekranda çizgiler oluştu o günden sonrada sürekli açılmama veya kendiliğinden kapanma problemleri oldu. Normal garantisi Aralık 2022 de bitiyordu fakat biz ek garanti yaptırdık. Gelen servis ek garantiyi kabul etmeyip televizyona 7.750 TL masraf çıkar dediler. Daha 2 yıllık bu televizyon! Üstüne bir de servis parası istediler ki bunu hep yapıyorlar, garanti süresinde olsun ya da olmasın eve her geldiklerinde para istiyorlar. Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yapacağım. Yalova/Çiftlikköy

06 Haziran 2023 08:54 (Şikayetten 16 saat sonra)

13 Haziran 2023 10:18

Habip sonuçtan hiç memnun değil

Habip
10 Temmuz 2024 15:07

20 Mayıs 2025 12:44
Zeynep sonuçtan memnun

Zeynep
02 Kasım 2024 17:43
"Samsung'un telefonla bana geri dönüşleri biraz uzun sürdü. Ama sonuç olarak TV arızam giderildi ve 15.800 TL olarak belirlenen onarım ücretinin %50'si olan 7.800 TL ücreti ödemiş oldum. Samsung'a, sorunumla ilgilenen müşteri temsilcilerine ve servis görevlilerine teşekkür ederim."

Her Yıl Tekrarlayan Panel Arızası Ve Yetersiz Servis Çözümü

Ömer