Samsung Parasını Verdiğim Ürünleri Teslim Etmiyor

Berilda
29 Nisan 2024 13:04

Ben bundan 1.5 sene önce Samsung bayisinden yetkili satıcısından ürünler aldım. 1.5 yıl içinde ödediğim ürünleri teslim almadım. Bayi yetkilisiyle bu süreçte yazıştım herhangi bir sorun olmadığını dilediğim zaman alabileceğimi söyledi. Ürünleri almak için gittiğimde ödediğim ürünleri bana vermedi.

Üstüne ücret ödemen gerektiğini 1.5 yıl geçtiğini söyledi. Parasını ödediğim ürünler, faturalar elimde, dekontlar mevcut bu ürünleri Samsung bana vermedi. Üstüne para istedi. Bu olay akabinde hemen çağrı merkeziyle iletişime geçtim. Türlü türlü bilgiler aktarıldı. Bu durumun mümkün olmadığını ürünleri teslim edileceğini ilettiler. 1 ay bu şekilde oyalandım.

Sonra bayi bize şöyle bir dönüş yaptı. Biz size paranızı verelim üstüne de 50-60 bin fazla verelim siz paranızı alın gidin tabii ki kabul etmedik hemen çağrı merkezini tekrar aradık çağrı merkezinden geri dönüş bayinin dediğinden çıkamıyoruz oldu. Şok olduk. Yarı yolda kaldığımızı anladık ve teklif edilen parayı kabul etmeye mecbur bırakıldık. Şimdi de 2 hafta oldu.

Para iademiz yapılmıyor. Kimse bize yardımcı olmuyor hem paramız hem ürünlerimiz 1.5 yıldır Samsung'da ama nafile. Dönüş yok. Artık elimiz kolumuz bağlandı çaresiz kaldık.

Ne paramıza ulaşıyoruz ne ürünlere çağrı merkezindeki fatma hanım bizi o kadar oyaladı bayi bizi o kadar oyaladı. Hemen CİMER'e savcılığa gideceğiz. Bayiye gidip polis çağırıp konuyu bu şekilde çözmeye çalışacağım. Ne paranızı veriyorlar ne ürünlerinizi. Sadece paranızı verdiğinizle kalıyorsunuz.

29 Nisan 2024 13:13 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Berilda
30 Nisan 2024 12:14

Maalesef hiçbir dönüş olmadı burda ilgileniyor gibi gözükmek için attığınız hazır metin komedi.

Aysun
26 Eylül 2024 10:37
Samsung Haksız Kazanç Elde Etmeye Çalışıyor
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
13 Ekim 2024 01:31
Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Ecem
26 Kasım 2023 17:41
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

İlknur
06 Şubat 20:00