Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Oled TV Ekran Lekelenmesi

21 Mayıs 2024 10:00

Samsung oled TV'de kendiliğinden ekranda lekeler oluştu. Satın aldıktan 7 ay sonra yetkili servisi aradım ve gelen servis elemanı, lekeleri silerek bana Magic Safe isimli bir bez sattı. 'Yeniden olursa bu bezle silersiniz' şeklinde bilgi verdi. Bu olaydan yaklaşık 6 ay sonra Samsung oled TV'de yeniden aynı ekran lekeleri oluştu. Servis tarafından bana satılan bezle silmeye çalışmama rağmen lekeler daha da arttı. Bunun üzerine yeniden yetkili servisi aradım ve gelen servis elemanı, saf su ve satın aldığım bezle silmeye çalıştı ancak sonuç alamayınca 'Yarın başka bir arkadaşımız gelip denesin' diyerek ayrıldı. Ertesi gün gelen servis elemanı da epey uğraşmasına rağmen 'Siz gerekli özeni göstermişsiniz ancak TV düzelmiyor. Değişim için ana merkeze bilgi vereceğim' diyerek TV'nin fotoğraflarını çekti ve rapor yazarak merkezlerine bilgi verdi.

Bundan yaklaşık 5 gün sonra Samsung Merkezi, tüketici kaynaklı yanlış ekipman kullanılmasından kaynaklandığı gerekçesiyle talebimi reddetti. Samsung isimli firma, garantili olan TV'm konusunda, bırakın servis elemanlarının verdiği bilgiyi, kendi sattığı temizleme bezinin dahi arkasında durmayarak sorunu çözmekten kaçınmış ve beni mağdur etmiştir. Bu arada evimin diğer odasındaki LG oled TV yıllardır sorunsuz çalışmaktadır. Ayrıca Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvuruda bulunacağım.

profile profile
21 Mayıs 2024 10:37 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz. Başvurunuz ile ilgili, şikayet çözüm merkezimiz sizinle irtibata geçecektir. Ü. ve hizmetlerimiz ile ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi adresinin bize ulaşın bölümünden ve 4447711 numaralı çağrı merkezimizden iletebilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Ebru
03 Haziran 2024 11:03

Samsung firması önce tarafımı arayarak sorunun tüketici kaynaklı olduğu konusunda ısrarlarına devam etti. Tarafımca Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım belirtildikten sonra tekrar inceleyelim diye süre istediler. Sonrasında tarafımı yeniden arayarak dalga geçercesine ekran panelinizi değiştirelim bize yüzde elli indirimli olarak 29.835 TL ödeyin dediler. Tabii ki tarafımca garantili olan bir üründe böyle bir teklifin kabul edilmesi söz konusu dahi olamaz. Samsung firması halkında yasal tüm haklarımı arayacağım. Tüm tüketicilere tavsiyem Samsung ürünlerinden uzak durmaları.

Samsung Frame TV Ekranında Kalıcı Leke Ve Servis Sorunu

Büşra
02 Ekim 16:31
Samsung Frame TV Ekranında Kalıcı Leke Ve Servis Sorunu
samsung-frame-tv-ekraninda-kalici-leke-ve-servis-sorunu-2.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf

Samsung Oled TV Ekranında Leke/beyazlama Sorunu

İrem
13 Kasım 2024 15:06
Samsung Oled TV'de Çözülemeyen Ekran Lekeleri!
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TV Ekranında Temizlik Sonrası Oluşan Lekeler Ve Servis Mağduriyeti

Zekeriya