Samsung Klima Sürekli Kapanma Problemi

Samsung Klima Sürekli Kapanma Problemi
05 Haziran 2024 21:10

Samsung dijital inverter olan 24'lük klimamda yaklaşık 1 yıldır süren problemi hiçbir şekilde kimse çözemedik. Normal çalışan klima dıddıt sesiyle kapanıyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Hiç kimse anlamıyor. Sorunumuzun çözülmesini talep ediyorum, mağdurum.

20 Haziran 2024 23:24

Samsung dijital inverter olan 24'lük klimamda yaklaşık 1 yıldır süren problemi hiçbir şekilde kimse çözemedik. Normal çalışan klima dıddıt sesiyle kapanıyor. Sürekli aynı hatayı veriyor. Hiç kimse anlamıyor. Sorunumuzun çözülmesini talep ediyorum, mağdurum 3 gündür müşteri hizmetlerinizi aramasına saat vermesine şu gün şu saat dönüş sağlayacağız size deyip dönmemesine açıklar mısınız koskoca Samsung 1 yıldır sıkıntı çıkaran klimasına mı sahip çıkmıyor yoksa beceremiyor mu! 3 gündür hiçbir şekilde ne ulaşan ne yazan ne çizen var! Defalarca kez arıyorum dönüş sağlayacak size temsilciniz deyip bir tane dönüş sağlayan yok üstelik depremzede bir vatandaş olarak çok ilgilisiniz. Müşteri hizmetlerini arıyorum arıyorum sürekli birbirlerini yönlendirip hiçbir şekilde çözüm sağlanmıyor sürekli ben müşteri hizmetleri yönlendirmesini bekliyorum

Ek
20 Haziran 2024 18:55

Ek
06 Haziran 2024 19:52 (Şikayetten 22 saat sonra)

08 Haziran 2024 11:30

3 gündür müşteri hizmetlerinizi aramasına saat vermesine şu gün şu saat dönüş sağlayacağız size deyip dönmemesine açıklar mısınız koskoca Samsung 1 yıldır sıkıntı çıkaran klimasına mı sahip çıkmıyor yoksa beceremiyor mu! 3 gündür hiçbir şekilde ne ulaşan ne yazan ne çizen var! Defalarca kez arıyorum dönüş sağlayacak size temsilciniz deyip bir tane dönüş sağlayan yok üstelik depremzede bir vatandaş olarak çok ilgilisiniz!

Yahya
Yahya

Aynı problem bende de var. Yetkili servisi çağırdım geldiler baktılar. Kronik sorunluymuş. Kart değişecekmiş. Hem de 11250 TL. Şikayet edeceğim

11250 mi klima o kadar etmez

Mahmut

Geçmiş olsun bende de aynı problem var bir gelişme olursa yazar mısınız

18 Temmuz 2023 15:54

Münevver