Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Su Akıtması

Samsung Klima Su Akıtması
14 Ağustos 2023 13:41

Samsung marka 24'lük 2 adet klima aldım. Birini kurdurdum. Diğeri evde duruyor. Kurulumdan 10 gün sonra klima su damlatıp altında TV ünitesi üzerinde duran televizyonu yaktı. Kurulum yapan arkadaş televizyonun orada durduğunu görmesine rağmen böyle bir ihtimal olduğunu söylemedi. Talep ve şikayetler sonrası teknik servis gelip klimanın ünitesi içerisine şişe ile su döktü. Bir problem olmadığı boruların terleme yaptığını söyledi. Boruya izolasyon bandı sardı. Sonra televizyon konusunda ünite üzerinde olduğu için zaten etkilenmeyeceğini, eğer duvarda ise bilgi verilip yerinin değiştirilmesi gerektiğini söylediklerini bu nedenle bilgi verilmediğini söyleyip gitti. Müşteri hizmetleri telefonda Televizyonun yanması konusunda markası Samsung olmadığı için yardımcı olamayacaklarını söyledi. Televizyonu kendi cebimizden yaptırmak istedik ama henüz maddi olarak yaptıramadık.
Üzerinden 1 ay kadar geçti klima bugün yine su akıtıyor. Bu kez parkeler ıslanıp şişmeye başlayacak. Damı akıtan evler gibi çözüm bulmaya çalışıyoruz. Tekrar teknik talep açtık. Bakalım bu sefer nasıl bir zarara uğrarız. Tüketici Hakem Heyeti ile mahkeme sürecine gidecek gibi görünüyor. Evde duran diğer klimayı iade etmeye çalışacağız.

14 Ağustos 2023 13:54 (Şikayetten 12 dakika sonra)

18 Ağustos 2023 14:55

Kaç gün oldu ne gelen var ne giden. Genel merkezden Hasan isimli arkadaş arayıp sorun çözüldü mü diye soruyor, ama sanırım Adana Samsung servisi pek durumu umursamıyor. Gün geçtikçe klimadan alan su iyice arttı. TV ünitesini önce çekmiştik. Klima ön panelinden tekrar TV ye su geldi. Samsung Adana servisini kendim aradım tekrar. "Çok yoğunuz yetişmeye çalışıyoruz" diye cevap aldım. Fotoğraf ve video çekmeye devam ediyorum. Bakalım Allah sonumuzu hayır eylesin.,.

04 Temmuz 2024 11:55
Samsung Klima Montajı Şikayeti
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
12 Temmuz 2023 23:33
Rahime sonuçtan hiç memnun değil

Rahime
20 Eylül 2024 11:51