Ali sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Klima Montaj Yolculuğu

Samsung Klima Montaj Yolculuğu
17 Ağustos 2024 10:35

Samsung Klima montaj sorunu: 20.07.2024 tarihinde Migros Marketten 24000 BTU kılma satın aldım. Samsung müşteri hizmetleri 444 77 11 den montaj için kayıt oluşturuldu. İlk bir haftalık süreçte hangi servisin bize hizmet vereceği konusunda sorunlar yaşadık. Nihayet Yetkili servis Özz İnş. Mühendislik Bilişim San. Ve Tic. Ltd. Şti tarafından montajın gerçekleştirileceği netleştirebildik. 06.08.2024 günü montaj randevusu oluşturuldu. O tarihte gün boyunca montaj ekibini bekledim. Gelen ya da arayan olmadı. Ertesi gün montaj elemanı tarafından arandım. Saat 17.00 ye randevulaştık. Montaj ekibi yine gelmedi. Ertesi gün yetkili servisi defalarca aradım. Telefonla görüşme sağlayamadık. Bir sonraki gün görüşebildik. 10.08.2024 cumartesi gününe montaj için randevulaştık. Montaj ekibi bir kişi olarak geldiler. Yanında getirmesi gereken montaj setini (bakır boru vb.) getirmemiş ayrıca montajın yapılacağı yere tek başına dış üniteyi yerleştiremeyeceğini, pazar günü arkadaşı ile birlikte gelip montajı yapacağını bildirdi. Gün boyunca montaj elemanlarının gelmesini bekledim. Telefon ve mesajlara cevap vermediler. Samsung müşteri hizmetlerini aradım. Birkaç günlük görüşme trafiği sonucunda montaj yerinin riskli olduğuna karar verildi. Gelen eleman böyle bir riskten bahsetmemişti. Servis tarafından montaj için vinç vb. Sağlamam gerektiğini bildirdiler. Kabul ettim. 16.08.2024 tarihinde, pazar günü için montaj yapılması konusunda servis ile görüşecektik. Gün içerisinde arayan olmadı, Saat 17 gibi servisi aradığımda montaj elemanının cenaze nedeniyle izinli olduğunu pazar günü montaja gelemeyeceklerini şimdilik bir tarih veremeyeceklerini bildirdiler.

Sonuç olarak, Dünya devi Samsung 'un yaklaşık olarak bir aylık süre içerisinde bize yaşattığı montaj yolculuğu bu şekilde. Samsung firması sorumsuz bir servis yetkilisi ve sorumsuz, saygısız servis elemanına kalmış durumdadır. Yazıklar olsun Samsung.

17 Ağustos 2024 13:35 (Şikayetten 3 saat sonra)

Ali
Ali
17 Ağustos 2024 14:32

Samsung yetkilileri, teşekkür etmeyi bırakın da sorunun çözümü noktasında bir adım atın.

Ahmet
06 Temmuz 2024 22:20
Samsung Klima Servis Sorunları
Mustafa sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2024 13:53
"Firmadan bana ulaştılar ve sorunu çözdüler. Teşekkür ederim."

Serhat
11 Ağustos 2023 02:32

Yeşim
03 Ağustos 2024 18:16
Samsung Klima Montajında Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
03 Temmuz 2024 17:04