Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Garanti Devam Etmesine Rağmen Fatura Yok Diye Onarım Yapmıyor.

22 Ekim 2023 02:03

50AU8000 model televizyonumu 02/12/2021 tarih saat 08:39'da 7299 TL tutar ile Göztepe Mahallesi Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi no:68 Kadıköy/İSTANBUL sayılı adresinde bulunan A101 isimli marketten aldım. Alım esnasında kutu içerisinde bulunan Garanti belgesi diye tabir edilen evrakın üzerine kaşe, satın alım tarihi ve imza işlemleri mağaza çalışanları tarafından yapıldı. 12/10/2023 günü televizyonun ekran kısmında arıza meydana geldi. Garanti kapsamında servis talebinde bulundum. 13/10/2023 günü gelen servis ekibi ekran değişiminin olması gerektiğini ancak cihazın faturasının olup olmadığını sordu faturasının bende olmadığını nerede olduğunu bilmediğimi ayrıca Samsung cihazın kutu içerisinde olan garanti belgesi evrakının üzerinde satın alım ile ilgili gerekli kaşe tarih ve imzaların olduğunu söyledim. Ancak servis çalışanı faturasız şekilde garanti kapmasında değerlendirilemeyeceğini söyledi. Israrla cihazın garantisinin devam ettiğini cihazın kutu içerisindeki evraklar, garanti belgesi üzerinde veya Samsung'a ait internet sitesinde faturasız faturasız ürünler garanti kapmasında olmadığı ile ilgili bir yazı veya yönetmelik olmadığını kendisinin yönetmeliğe aykırı olarak beni haklarımdan mahrum bıraktığını belirttim ve bölge müdürü ile görüştü cihazı servise kabul edeceklerini beyan etti. Bölge müdürü ile görüştükten sonra müdür inisiyatifi ile fatura ibraz edemeyen ürünler de bazen yardımcı olabileceklerini belirtti. 20/10/2023 günü saat 11:15'de 0216 755 95 85 numaradan Samsung Çekmeköy yetkili servisi beni aradı ve cihazı işlemsiz iade edileceği söylendi. Ben garantisinin devam ettiğini ve gerekli tamirat işlemlerinin yapılmasını gerektiğini söylememe rağmen kesinlikle faturasız işlem yapmadıklarını söylediler. Kendilerine faturasız işlem yapmamanıza rağmen cihazımı neden evimden teslim aldınız 7 gün sizde kaldı cihazı size teslim ettiğim gibi iç parçalarının eksiksiz teslim edeceğinizi nereden bilebilirim dediğimde hiçbir şekilde mantıklı cevaplar yok. Cihazın faturası servis ekipleri cihaza baktığında da yoktu cihazı onarım merkezine götürüldüğünde de yoktu. Maalesef kutu içerisine konulan garanti belgesi ile işlem yapmıyorlarmış. Cihazımın içerisinde ne gibi parçalar değişti bilmiyorum. Onarım işlemi gerçekleşmeden kesinlikle cihazı teslim almayacağım. Samsung'dan isteğim acil olarak onarımı yapılarak mağduriyetimin giderilmesidir. Giderilmediği takdirde bütün belge ve yazışmalarla haklarımı sonuna kadar arayacağımı hatırlatmak isterim.

20 Kasım 2023 01:16

31 Ekim 2023 17:03

Samsung marka televizyonum arızalandı faturam olmadığını müşteri hizmetleri geldi aldı önce sonra biz bunu yapamayız geri vereceğiz dediler neden alıp götürdünüz o zaman dediğimde hiç hoş olmayan tepkilerle karşılaştım. İhtar çekeriz kadar götürdüler işi televizyonumun niye gittiğini orada başına neler geldi hiç bilmiyorum. Elimde mağaza kaşeli garanti belgesi fatura no su fatura düzenleme tarihine kadar var hala mağdurum. Daha önce bu sitede faturasız kişilere Samsung yardımcı olmuş emsal niteliğindedir daha fazla mağdur olmak istemiyorum lütfen gereği yapılsın. Daha önce faturasız yardımcı olduğu Şikayetvar kullanıcıları:

Ek
Ek
26 Ekim 2023 00:36

Garantisi devam etmekte olan 50AU8000 model Samsung marka televizyonumu A101 den satın aldım. Televizyonu almam yaklaşık 1 seneyi geçti ancak faturasını kaybettik. Televizyonun ekran kısmında yanma olduğu sebebiyle müşteri temsilcisinde seri numarasından sorgulattığımızda ürünün garantisinin devam ettiğini söylediler. Ertesi gün teknik servis elemanları geldiler televizyondan kaynaklı ekranda arıza olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Faturamızın olmadığını belirttik bunun üzerine beyefendi müdürünü arayıp cihazı alıp alamayacağını sordu ve müdürü de cihazı tamir için almalarını kabul etti. Daha sonrasında arandığımda Çekmeköy yetkili servisi ve müşteri temsilcisi mustafa bey hoş olmayan bir üslupla fatura olmadan garanti kapmasına sokmayacaklarını belirttiler. Ben kutu içerisinde olan A101 kaşeli, imzalı tarihli garanti belgesinin olduğunu söylememe rağmen onun bir geçerliliğinin olmadığını söylediler müşteri hizmetlerini aradığımızda çözüm merkezinden dilan hanım bile anlam veremedi faturası olmayan bir ürünün evden teslim alınmasına. Çekmeköy servisi aradı ve garanti kapmasına sokamayacaklarını dolayısıyla cihazın tarafımıza iade olacağını söylediler. Sikayetvar da daha önceden iki kisinin cihazını faturasız olarak tamir yapıldığını gördüm okudum. Bunlar emsal niteliği taşımaktadır. Faturası olmadan teslim alınan ve tarafınızda yaklaşık 10 gün kalan cihaza ne yaptığınızı ne işlem gördüğünü bilmiyorum içerisinde ne gibi aksiyonlar alındı bilmiyorum ben cihazı hiçbir şekilde onarımı yapılmadan teslim almıyorum. Cihazı götürüyorsunuz 10 gün sonra faturası yok geri gönderiyoruz kesinlikle kabul etmiyorum Samsung'dan çözüm bekliyorum.

23 Ekim 2023 09:04 (Şikayetten 1 gün sonra)

01 Kasım 2023 15:55

Hiçbir şekilde yardımcı olunmadı yapılmadığı halde geri teslim etmeye zorlandılar mağduruz tam 19 gün oldu koskoca firma azarlamaktan başka bir şey yok çözüm departmanların birbirinden haberi yok

Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
10 Eylül 2025 11:49
Aynı Arıza Üç Kez: Samsung TV'de Bitmeyen Ekran Sorunu
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
10 Eylül 2024 13:04
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem
25 Ekim 2023 12:40
Samsung 50TU8000 Model TV De Ekran Panel Arızası Ve Müşteri. Tems. Şik
Recep sonuçtan çok memnun

Recep
06 Ocak 2024 00:49
"Samsung ekibi ertesi gün bana ulaştı ve çözüm odaklı yardımcı olacaklarını ilettiler ve 3-4 gün sonra ücretsiz parça değişimi yapıldı. Teşekkür ediyorum"
Samsung Au8000TV Garanti Başlangıcı Kurulum Tarihinin Kabul Edilmemesi

Samsung Kategorileri