Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Frame TV Montaj Sorunu

03 Kasım 2023 22:28

Hepsiburada'daki Samsung Türkiye satıcısından Samsung Frame TV 55 aldık. 25 Ekimde teslim edildi. Hemen yetkili servisi arayıp montaj ve kurulum için talep oluşturduk ve 1 gün sonra geldiler. Ben işte olduğum için annem ilgilendi ben de telefon ile konuştum. Duvara monte ettirmek istediğimi söyledim çalışmaya başladılar fakat duvarınız patlıyor ilaçla dübel kullanılmalı bizim de böyle bir hizmetimiz yok dendi. İsterseniz ilaç alır sıkar dübeli takarsınız ve bizi ücreti ile tekrar çağırabilirsiniz dediler. Ya da TV'yi takmak için ekstra bir aparat satmayı önerdiler. (Madem duvar sorunlu ekstra aparatı duvara nasıl takacak onu da anlamadık) Bunun üzerine televizyonun ayağını takıp ünite üzerine bırakmalarını istedim. Akşam eve gelip baktığımda deldiği deliklerin ölçü olarak asma aparatına uymadığımı fark ettim. Duvarı delmek için TV'nin içinden çıkan ölçü kağıdı da yok edilmişti. Duvarda sıva ile ilgili sorun olduğunu söylediği halde sıva zarar görmemiş aksine delikler büyük açılmıştı. Biz de duvarı deldik ve bir sorun yaşamayarak sorunun duvarla ilgili olmadığını teyit ettik. Kurulum ekibi gitti duvarımda hiçbir işe yaramayan 6 delik ile baş başa kaldım. Samsung Türkiye'den bin hevesle tablo diye aldığım televizyon masanın üzerinde öylece duruyor.

04 Kasım 2023 09:09 (Şikayetten 10 saat sonra)

04 Kasım 2023 11:44

Ücreti dahilinde tekrar servis yönlendirebileceklerini söylediler. Hatalarını telafi etmek için tüketiciden para isteyen bir firma olduklarını öğrenmiş olduk. Yani bir sorununuz varsa buraya yazmak yerine paranız varsa servisi arayın direkt.

Aybars
15 Ağustos 2024 10:52
samsung-teknik-servis-randevu-almadan-cat-kapi-gelip-kurulum-yapmak-istiyor-3.pdf
samsung-teknik-servis-randevu-almadan-cat-kapi-gelip-kurulum-yapmak-istiyor-2.pdf
samsung-teknik-servis-randevu-almadan-cat-kapi-gelip-kurulum-yapmak-istiyor-1.pdf

Samsung Frame TV'de Çerçeve Teslim Edilmedi, Sürekli Oyalandım

19 Mayıs 2025 13:08