Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Kenan
02 Eylül 2023 12:46

Yaklaşık bir yıl önce aldığımız Samsung VC07R302MVB Cyclone Force Model elektrikli süpürge nin fiyatı borusu ayr yerinden yalama oldu. Servise ulaşıp durumu anlattık, servis 500 TL değişim ücreti talep etti. Garantisi olduğunu söyledik, özel aksesuara giriyor dedi. Şimdi Samsung'a ve bu yazıyı okuyan herkese söylemek istiyorum. Manuel eski klasik elektrik süpürgesi borusu olmadan kullanılabiliyor mu? bu ürünün bir parçasıysa nasıl özel aksesuar olabilir o zaman borusunu makineyi satarken extra satın özel aksesuara giriyor diye bakalım o makineyi alan olacak mı?

02 Eylül 2023 13:24 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Kenan
10 Ocak 09:35

Şirket hiçbir şekilde iletişime geçmedi bu süreçte de ürünün garanti süreci sona erdi bir daha ne kendim ne de çevreme tavsiye etmiyorum.

Benimkide aynı şekilde bozuldu şimdi servise gitsem değiştirmezlermi ya da tamir etmezlermi

Mehmet sonuçtan çok memnun

03 Kasım 2023 14:17
"Öncelikle Sikayetvar platformuna ve ailesine teşekkür ederim. Sorunumu doğru kaynağa ilk elden iletildi. Sonuç olarak Samsung markası ürünün arkasında durup, birebir değişim yapıldı. Bu süreçte özellikle Samsung müşteri temsilcisi Pelin Hanıma ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Ürün değişiminin son dakikasına kadar iletişimi benimle hiç bırakmadı. Daima durum hakkında bilgilendirme yaptı. Burada onun yakin ilgi ve iş bitiriciliği gerçekten takdire şayan. Samsung a karşı Ön yargılarımı ortadan kaldıran Pelin hanıma ve Samsung şirketine çok teşekkür ederim. Saygılarımı sunarım."

Ela
16 Kasım 2023 19:49
Salih sonuçtan hiç memnun değil

Salih
31 Temmuz 2024 18:46