Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Çeyiz Setinin Eksik Gönderilmeye Çalışılması.

Ramazan
07 Temmuz 2023 12:27

Yaklaşık 2 ay önce İzmir Bozyaka sarıçelik mağazasından Samsung marka beyaz eşya çeyiz seti aldık. Hediyesinin de Samsung Smart televizyon hediyesi olduğunu söylediler. Biz de Buna istinaden anlaşmamızı yapıp. Ürünleri 2-3 ay sonra alacağımızı söyledik bize Bunun dışında herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Bugün ürünleri almak istediğimizde televizyon kampanyası bittiğini söylediler. Daha önce de Samsung servisi konuyla ilgili aramama rağmen yeterince açıklama yapılmadı ve eksik bilgilendirme olduğunu söylediler. Bana göre böyle olması çok yanlış hediye dediğim aynı anda ürünle bir yanında verilir. Ben kızımın düğününü 3 ay sonra yapacaksam ona göre yapmışsam anlaşmamı ve bana gerekli uyarı yapılmadıysa bana bu televizyonu vermek zorunda firma Samsung firmasını sadece kendine özgü yaptığı bu yanlıştan dönmesini istiyorum ve çeyiz paketinin yanında hediye olan televizyonun tarafımıza gönderilmesini istiyorum. Bu tür uygulamaların Samsung gibi büyük bir firmaya yakıştığını düşünmüyorum. Umarım bu yanlıştan dönerler ve hediyeyi televizyon hediyesini gönderirler Ben 2 takside ödemişim gelip de kampanya bitti bilmem de demelerinin anlamı yok diye düşünüyorum. Ben ürünleri alalı 2 ay olmuş. Kampanya bitti biz televizyonu veremiyoruz. Demeleri gibi anlamsız bir şey yok. Böyle bir şey de olamaz. Büyük firma Dediğin müşteri odaklıdır. Garibanın aldığı çeyiz setinden televizyonu çalmalarının. Anlamı olduğunu düşünmüyorum. Umarım Böyle basit bir sorun en kısa sürede çözer. Bizi de mağdur etmezler.

07 Temmuz 2023 12:31 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Gamze
14 Mart 2025 16:40