Samsung Çamaşır Makinesi Sorunu

Samsung senesi dolmadan çamaşır makinesi arızalandı servis geldi. Amortisör değişti daha kötü oldu. Sorun kazanda dememe rağmen tecrübesiz bir kişi yollayıp makineyi daha beter yaptı. Videolarda kazan birazdan fırlayacak.

28 Temmuz 2023 10:07

Samsung çamaşır makinem alalı 8 ay olmasına rağmen kazanda sağa sola vurma sesleri başladı servis benden ücret talep etti ve ödeme yaptım kullanıcı hatası diye daha sonra şikayetim devam etti başka bir servis sorunun amortisörde olduğunu tespit edip amortisörleri sıkıladı ve sorun şimdilik çözüldü aynı makineden aynı arıza iki kişide daha var bu sitede linklerini aşağıda paylaşacağım makine fabrika hatası kusurlu ürün olmasına rağmen ve amortisör arızası olmasına rağmen benden servis ücreti ödemeye zorladılar ben makinenin içine girip kendim bozamayacağıma ve benlebirlikte aynı hatayı yaşayanlar olmasına rağmen servisin kabullnememsi ve 8aylık makineye ücret alması kabul edilemez öncelikle servis ücretinin tarafıma iadesini ve sonra ayıplı ürünün iadesini ya da değişimini talep eder yasal tüm haklarıma başvuracağımı bildiririm

2 Destek
25 Temmuz 2023 09:00 (Şikayetten 10 saat sonra)

25 Temmuz 2023 12:56

Acil bugün bakmalarını istiyorum makine dağılmak üzere daha 8 ay olmuş alalı

26 Temmuz 2023 15:24

Halen gelen yok

26 Temmuz 2023 18:48

Gelen servis benden kullanıcı hatası deyip servis Ücreti aldı pamuklu da yıka dedi alın size pamuklu programı

Samsung Çamaşır Makinesi Hayal Kırıklığı

Samsung'dan aldığım, eylül ayında kurulumu yapılan çamaşır makinesi sıkma yaparken inanılmaz ses çıkarıyordu, kazan sall...

Tümünü Gör

Neriman
Samsung Çamaşır Makinesi Pişmanlığı

Samsung ÇamaşırMakinesi Pişmanlığı

Ezgi
Samsung Ve Kutup Ayıplı Mal Sattı!

Samsung Ve KutupAyıplı Mal Sattı!

Veli
Samsung Çamaşır Makinesi Su Sızdırma Sorunu!

Samsung ÇamaşırMakinesi Su Sızdırma Sorunu!

Hayri
Samsung Çamaşır Makinesi Kapak Sesi