Samsung Çamaşır Makinesi Sorunları Bıktırdı

Samsung Çamaşır Makinesi Sorunları Bıktırdı
21 Ekim 2024 20:52

Samsung WW90TA046AH/AH çamaşır makinesi sıkıntıları artık bıktırdı;
1- Makine sıkmaya geçerken traktör gibi vurarak başlıyor.
2- Sabun koyduğumuz çekmecenin alt kısmı paslanmaya, boya atmaya başladı. Servisin cevabı: müşteri hatası, çok sabun koyuyorsunuz dediler ve sanki aklımla alay ettiler. Sabun ile çalışan makineye verilen cevap çok komik geldi.
3- Makinenin iç lastiğinin ufak bir parçası kopmuş, arasından yere su kaçırıyor. Cam ile lastik arasına zaten devamlı çamaşır kaçıyor, ben her defasında çamaşır çıkartıyorum oradan. Müşterilere suç bulmak yerine bunu yapan mühendisleriniz zaten baksa anlarlar.
4- Sonuç olarak gelip makineye bakacaklarına, servis devamlı kullanıcı hatası diyorlar. Artık bu cevaplar bana çok komik geliyor.
Bundan sonra da beyaz eşyada Samsung mu? Kesinlikle hayır. Aynı marka başka arkadaşlarımda da var, aynı sıkıntılar onlarda da var. Müşteri memnuniyeti bu konuda sıfır.

22 Ekim 2024 09:01 (Şikayetten 12 saat sonra)

25 Ekim 2024 12:54

Şikayet varda bu makine ve serisi ile ilgili o kadar çok aynı şikayet varken Samsung bu tarz şeyleri hep kullanıcı hatası demesi bu durumun peşini bırakmayacağız anlamına geliyor.

25 Ekim 2024 12:55

Garantisi var ürünlerin ne olursa olsun kullanıcı hatası deyip konuyu geçiştiriyorlar

25 Ekim 2024 12:59

Hiçbir gelişme sonuç Samsung tarafından yaşanmadı

Samsung Çamaşır Makinesi Gürültü Sorunu Ve Servis Ücreti Şikayeti

A.kadir
21 Aralık 2024 21:50

Samsung Çamaşır Makinesi Susuz, Deterjansız Çamaşır Yıkamaya Çalışıyor

Hulya
22 Haziran 2024 00:09
Samsung Çamaşır Makinesi Susuz, Deterjansız Çamaşır Yıkamaya Çalışıyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Samsung WW90TA046AH/AH Gürültülü Çalıma Ve Servis Lakayıtlığı

Ahmet
07 Temmuz 2023 19:21
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 22:09

Samsung Çamaşır Makinesinde Sürekli Sallanma Sorunu