Murat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Buzdolabı Servisi Şikayeti

Samsung Buzdolabı Servisi Şikayeti
Murat
21 Temmuz 2023 01:13

Samsung marka buzdolabım için, yeterince soğutmuyor şikayeti ile servis kaydı açtım. Garanti süresi geçmiş olduğundan servis eve gelme ücreti olarak 350 TL ücret alacağını söyledi, kabul ettim. Buzdolabına baktı kompresör ün arızalı olduğunu 9.000 TL'ye değiştirebileceğini ancak değiştirilse bile randımanlı çalışmayabileceğini ifade etti.

Kendisine 9.000 TL param olmadığını artık böyle idare edeceğimi söyledim. Kendisi 350 TL parasını alıp gitti. Buzdolabının fişini taktığımızda cihazın çalışmadığını gördüm. Sağına soluna baktığımda buzdolabından bir parçanın koparılmış olduğunu gördüm. Servisi aradım koparmış olduğu parçayı tekrar monte etmesini istedim. Servis parçayı monte etmek için gelmeyeceğini belirtti. Tüm ısrarlarıma rağmen gelmedi.

Problemin çözümü için Samsung çözüm merkezini aradım. Çözüm merkezinden h**** bey servis ile görüşüp bana döneceğini söyledi. İki gün sonra bana döndü ancak servisin söylediklerini bana aktarmaktan başka hiçbir şey yapmadı. Şu an çalışır durumdaki buzdolabım artık çalışmıyor ve üstelik 350 TL de para ödedim.

Samsung markasına güvendim ancak bu şekilde bir servis ve çözüm merkezi muamelesi benim tüm güvenimi sarstı, bundan sonra bir cihaz alırken markadan çok servise dikkat edeceğim. Ama halen Samsung'un bir çözüm üretmesini bekliyorum. Kesilen parçanın tekrar yerine monte edilmesini istiyorum yoksa yasal haklarıma baş vurmak zorunda kalacağım.

21 Temmuz 2023 09:06 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

Sevil
17 Ekim 2023 12:38
Hürrem sonuçtan hiç memnun değil

Hürrem
13 Temmuz 2023 16:41

Hafız
26 Mayıs 2023 13:03

Ziyaettin
25 Eylül 2023 11:19
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

11 Eylül 2023 15:22
Samsung Kategorileri