Samsung Buzdolabı Servis Şikayet

Samsung Buzdolabı Servis Şikayet
Munise
29 Temmuz 2024 22:32

Samsung markalı buzdolabım 18 Haziran 2024 tarihinde arızalandı. Servisle görüştüm, 20 Haziran 2024 tarihinde servis geldi ve evimden aldı. Aynı gün, yan taraftan çözümü olmayan gaz kaçağı arızasıyla ücretli değişim olarak Samsung’a bildirildi. Üzerine Samsung’daki çekilmez çilemiz başladı. Dolapla ilgili süreç toplamda 1,5 ay olmasına ve yasal sürecin dolmasına rağmen hala çözümlenmedi. Hala Samsung bana buzdolabını göndermedi. İlk işlem başlangıcından itibaren 15 gün sonra bana sundukları dolabı onaylayıp aynı gün fark ödemesini yaptığımız halde süreç işlemedi ve tekrar 10 gün sonra bana sundukları dolabın stokta olmadığını söyleyip yeni dolap sundular. Yeni modeli kabul ettiğim halde ürün süreci yavaş işlemeye devam etti. Benim haberim olmadan yanlış ürün gönderimi yapıp hemen ürün geri çekiliyor ve benim asla bunlardan haberim yok. Tekrar doğru ürünü göndermek için süreç başlıyor. Stokta olmayan ürünü bana sunmaları, peşinden yanlış ürün göndermeleri ve bunların hepsinin zaman kaybı olarak bana olumsuz yansıması sonucunda toplamda 1,5 ay süren bu sıkıntılı süreci çözmek için hiçbir şekilde muhatap bulamayışımız, maddi manevi bu süreç çok yıprattı bizi. Adana’da yaşayan birisi olarak bu sıcak yaz mevsiminde 40 gündür buzdolabım yok. Her anlamda Samsung markasından şikayetçiyim. Tüm yasal haklarıma başvuracağım.

Mithat sonuçtan hiç memnun değil

Mithat
01 Nisan 2024 23:08