Samsung Buzdolabı Motor Sesi

14 Şubat 2024 11:56

Merhaba, Samsung marka buzdolabım videodaki gibi sesli çalışıyor. Ağustos ayında 2023'te servis kaydı açtırdım, servis gelip bir sorununun olmadığını söyleyerek geri döndü. Yaz aylarında fazla çalışma ihtiyacı olduğu belirtildi. Ancak buzdolabı kış ayında da bu şekilde çalışıyor. Servis, bu durumun buzdolabının özelliği olduğunu ifade ediyor; ancak buzdolabı iki yıl boyunca bu şekilde ses çıkarmadı. Fark etmediğimiz söyleniyor ve hiçbir şekilde çözüm odaklı bir yaklaşım sergilenmedi. Bu sesle gece nasıl uyuyabiliriz? Diğer insanların evinde buzdolabı olmadığını mı düşünüyorlar ki bu kadar rahatsız edici bir sesi fark etmeyecekler? Artık çözümü Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet ederek bulacağım. Samsung kalitesine bu durum hiç yakışmadı ve maalesef memnun kalmadım.

14 Şubat 2024 11:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

14 Şubat 2024 13:01

Zaten ne servis ilgilendi bizimle ne de çözüm sürecindeki çalışma arkadaşlarınız Sürekli buzdolabının kendi özelliği olduğundan bahsediyorlar ama bu video ile birçok firmadan yorum aldım hiçbiri bu sesin normal olmadığını söyledi.

14 Şubat 2024 13:05

Zaten bu sayfada görüyorum ki sadece satış odaklı çakılıp müşteri memnuniyetine önem vermiyorsunuz ilk ve son alışverişim olacak ve çevremdeki herkese bu videoyu gönderip uzak durmaları gerektiğini ileteceğim. E devlet üzerinden de gerekli şikayetleri yapacağım. 2 yıllık buzdolabının defalarca aramama rağmen ilginilmeyip garanti süresinin dolmasını bekleyip sonra garantisi doldu diyerek ücret karşılığı servis kaydı açarız demeleri beni bitirdi. 3 yıllık dolabın elimde patlamasına izin vermeyeceğim.

Yeni Alınan Buzdolabında Arıza Ve Yetersiz Servis Desteği

Gizem
29 Mayıs 17:49
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper

Zülfinar sonuçtan çok memnun

Samsung Buzdolabı Sürekli Ses Çıkıyor

Zülfinar
01 Ağustos 2024 02:04
"Nihayet şikayetim 3. Defa servisten sonra giderildi bu kadar uğraşmamalıydım üstelik sorunun kaynağını kendim araştırarak söyledim ancak öyle yapıldı. Teşekkürler..."
Samsung Kategorileri