Samsung Buzdolabı Arızası Ve Servis Sorunu

Samsung Buzdolabı Arızası Ve Servis Sorunu
Seyit
18 Ocak 2024 20:43

Samsung buzdolabı aldık. Yaklaşık 7 yıldır kullanıyorduk. Ancak dolap aniden soğutmamaya başladı. Servis çağırdık, gaz kaçağı olduğu belirtildi. Servis ücretini ödedik. Daha sonra gaz kaçağı için ozon testi gerektiği, bu işlem için 1500 TL talep edildi. Dolabın sorunu henüz tespit edilmeden 2000 TL masraf çıkarıldı. Servis gelip ücretini alır ve sorunun masrafını bildirir diye beklerken, önce yüksek meblağlar talep ediliyor. Dolap için yeniden para talep edilip, müşteri mağdur ediliyor. Samsung'dan aldığımız 10 yıl motor garantisi güven vermişti ancak diğer arızalar için de destek beklerken, sözde 10 yıl veya 20 yıl motor garantisi gibi vaatlerin gerçek dışı olduğunu gördüm. Çünkü başka bir arıza durumunda marka, yüksek meblağlar talep ediyor. Bu durum servis tarafından da doğrulanmıştır.

19 Ocak 2024 08:56 (Şikayetten 12 saat sonra)

Seyit
19 Ocak 2024 20:16

Samsung markasının tek yaptığı tamda bu. Çağrı merkezini arayın ancak sonuç yok. Gerçekten güvenip aldığım marka beni hayal kırıklığına uğrattı.

Uğurhan sonuçtan hiç memnun değil

Uğurhan
23 Aralık 2024 02:54

Samsung Buzdolabı Arızası Çözülemiyor, Sürekli Ek Ücret Talep Ediliyor

Ahmet
16 Temmuz 10:13
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
26 Aralık 2023 16:06