Fatih sonuçtan çok memnun

10 Şubat 2024 15:15
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Televizyonumu yenisiyle değiştirmişlerdi”

Media Markt mağazasından Samsung marka 65Q60C model 65 inç QLED televizyon satın aldım. Televizyonun kurulumu servis tarafından 30/01/2024 tarihinde gerçekleştirildi. 04/01/2024 tarihinde ışıklar kapalıyken gece televizyondan film izlerken, alt kısmından rahatsız edici şekilde ışık sızması olduğunu fark ettim. Servise durumu bildirdim ve 05/01/2024 tarihinde servis geldiğinde, bu hatayı ve alt panelin birleşim yerindeki panelin kırık olduğunu fark etti. Bunun üzerine değişim talebinde bulundum.
Samsung merkez müşteri hizmetleri beni arayarak değişimin uygun görülmediğini, memnuniyet açısından 3000 TL tutarında Samsung shoplarda kullanılmak üzere hediye çeki teklif ettiler. Ben ise ısrarla televizyonun değişimini talep etmeme rağmen bu teklif uygun görülmedi. Bugün servisten arayarak arka panel ve alt çıtanın ücretsiz olarak değiştirileceğini söylediler. Ancak ben sıfır bir üründe tamir işlemini kabul edemedim.
Piyasada bulunan televizyonlardan en az iki katı fazla para verip Samsung markasına güvenemeyecek miyiz? Mağduriyetimin giderileceğine dair Samsung firmasına güveniyorum ve gerekirse tüm süreci buradan sizlerle paylaşacağım. Samsung firmasının yetkililerinden dönüş bekliyorum.
Not: Görselde eklediğim kamera lensinin gördüğü ile gözün gördüğü farklıdır. Üründe sadece alt sağ köşede ve yine alt sol tarafta ışık sızması vardır, diğerleri kamera yanıltmasından kaynaklanmaktadır.

10 Şubat 2024 15:22 (Şikayetten 6 dakika sonra)

12 Şubat 2024 10:27

Şikayet çözüm merkezinden henüz şikayetim ile ilgili ulaşan olmadı beklemedeyim.

13 Şubat 2024 19:48

Müşteri temsilcisi tekrar aradı değişim sağlayamadıkları sadece onarım yapabileceklerini ve memnuniyet adına 3BinTL tutarındaki shop. Samsung sitesinde kullanılmak üzere hediye çeki verebileceklerini söyledi, Samsung sitesinde zaten coğu ürün piyasa fiyatından aşırı derecede pahalı diyecek bir şey bulamıyorum. Yazıklar olsun bu durumu da tüm platformlarda paylaşmaya devam edeceğim Samsung marka kalitesini kaybetmiş maalesef üzgünüm

17 Şubat 2024 12:14
Samsung 65Q60C QLED Televizyon Işık Sızması Hatası (Sıfır Ürün)

Televizyonum onarıma gitti sonuç değişmedi bakalım bundan sonraki süreç nasıl olacak sağ alt köşe ve alt taraflarda ışık sızmaları devam

11 Ekim 17:32

Televizyonumu yenisiyle değiştirmişlerdi

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Televizyonda Ekran Sorunu Ve Değişim Talebi

Ömer
01 Mayıs 2024 00:43
Kaan sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 16:34
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Şenol
12 Kasım 2024 16:49