Garanti Süresi Sonrası Samsung TV Sorunu

01.09.2022 tarihinde kurulumu yapılan Samsung TV model no: ue50au8000uxtk olan cihaz, 25. Ayda yani garanti süresi bittikten 1 ay sonra kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Yetkili servise gönderdim, panel arızası olduğunu ve 19.250 TL karşılığında tamir edileceğini belirttiler.

Her türlü şikayetçiyim. TV böyle bir tamir ücret tarifesi tabii ki kabul etmeden geri geldi. Yarım saat açık kalınca aynı şekilde yapıyor. İnsanı üzen durum, o kadar para verip sürekli kullanmadığın halde bile güvendiğin bir marka böyle olsun.

16 Kasım 2024 09:06 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Tolga
20 Kasım 2024 11:35

Samsung Yetkilisi tarafından arandım 19250 TL olan TV tamir ücretini servis ile görüşerek 9000 TL ücretle tamir ettirebileceğimi belirttiler kendilerine teşekkür ederim ama bu fiyat politikası ve Bursa yetkili servisin hizmet kalitesini sorgulamalarını tavsiye ederim ayrıca servis sağlayıcısı telefonda arızanın panel kaynaklı olduğunu belirtiyor fakat TV'yi getirdiklerinde bununla alakalı bir teknik servis raporu vermiyor

22 Kasım 2024 23:04

Sorun çözüldü mü Tolga bey, aynı sorunu az önce durduk yere yaşamaya başladım

Samsung 50TU8000 TV Kronik Panel Arızası

"Samsung tarafından TV Paneli ücretsiz olarak değiştirildi. Samsung çözüm merkezine ve benimle sürekli iletişimde olan Pelin hanıma teşekkür ederim."

Samsung TU8500 Panel Arızası

"Keşke Şikayetvar a yazmadan önce açtığım müşteri hizmetleri talebinde yardımcı olsaydınız, o zaman müşteri memnuniyeti konusundaki samimiyetinize inanırdım. Yine de yardımlarınız için teşekkürler."

1 Destek1 Yorum

Samsung TU8000U Panel Arızası

16.07.2021 tarihinde almış olduğum UE50TU8000U model Samsung televizyon kendiliğinden kapanıp açılmaya başladı, yetkili ...

2 Yorum

Seda
Samsung TV SIkıntısı!

Samsung TVSIkıntısı!

Erkan
Samsung TV Kumandası Arızası.

Samsung TVKumandası Arızası.

Mesut