Zehra sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Trendyol Kartım Onaylanmıyor

04 Haziran 2024 17:20

QNB Finansbank'tan geçen sene kasım ayında Trendyol için kart başvurusunda bulundum. Yasal limite takıldığım için kartım onaylanmamış. Çağrı merkezini aradım diğer bankada bulunan kredi kartımın limitinden dolayı bu şekilde dönüş olmuş olabileceğini ve şubeye giderek işlemlerimi tamamlayabileceğim iletildi. Şubede bulunan arkadaşlar süreçten bir haberler. İşlemimi yapan arkadaşa durumu izah ettim diğer bakanın kredi kartını in limitini beş bin TL'ye kadar düşürdüm (ki hiç aktif etmediğim bir karttı) bana kredi kartı ve Trendyol kart başvurusunu aynı anda yaptığını bu şekilde sürecin daha hızlı ilerleyeceğini gelen kuryeden Trendyol kartı alıp diğer kredi kartını teslim almadan direk iade edebileceğimi iletti. İşlem sonrası bankanızın mt tarafından güvenlik amaçlı arandım durumu izah ettim. Mt arkadaş bana bu şekilde yapılan işlemin doğru olmadığını iletti ve diğer kart başvurumu aynı gün iptal ettim. Trendyol kartımın geleceği bilgisi verildi ama gelmedi. İkinciye bankanızdan yeniden başvuru yaptım ancak yine Trendyol olarak değil normal kredi kartı işlemi sağlanmış. Durumdan rahatsız olduğum için çağrı merkezinizi aradım mt arkadaş şikayet ve öneri hattınızın no verdi ancak oradan da El ile tutulur bir çözüm sunulmadı. 4 yıldır düzenli gelirim ve işim var lisans mezunuyum. İlkokul mezunu çalışmayan kuzenime anında çıkan kart bana aylardır bir türlü çıkmıyor. En son yaptığım başvuruya 18 Nisan tarihinde kartımın onaylandığı ancak diğer bankalardaki toplam limit sınıra ulaştığım için kart gönderilemiyor şeklinde SMS geldi. Adıma kayıtlı bir tane kredi kartı bulunmakta onun da limitini manuel düşük olarak sabitledim. İşi gücü olmayan kişilere her banka anında kredi kartı çıkarabiliyorken ben tek kredi kartıyla yasal limite nasıl ulaşmış oluyorum? 26 Nisan tarihinde gelen SMS te kimlik bilginiz eksik lütfen "kimlik seri no" yazıp gönderin demişsiniz gönderiyorum demek ki sisteminde oluşan bir hatadan dolayı onaylanamıyor. Şubeden yanlış işlemle iki kez normal kredi kartı açıldı kimlik bilgilerimin sistemde olması gerekmiyor mu? Çağrı merkezinizi arıyorum aktif kart olmadan görüntüleme yapamıyoruz diyor şube süreçten tamamen habersiz. Bu güvenlik falan değil resmen mağdur etmek. Bu kadar mağdur olmamıştım. Trendyol sizinle çalıştığı için gerçekten çok üzgünüm.

10 Temmuz 2024 13:14

Merhaba Bankanızın şikayet istek hattı çalışanlarınıza derdimi anlatamadığımı düşünüyorum tarafınıza ulaşabileceğim bir e-posta adresi bulunmadığı için buradan yazıyorum. Uzun süredir bankanızdan Trendyol kartı almaya çalışıyorum. Yapılan SMS bilgilendirmesine istinaden bankanıza gittim ve kendileri bana Trendyol kart yerine normal hesap kartı ile birlikte kredi kartı açma işlemi sağlamış. Gününde açılan tüm hesapları kapattırdım ancak bugün gelen SMS ile hesabımın kapatılmadığını ve adıma ek kart bulunduğunu öğrendim. Elimde herhangi bir kartınız bulunmamakta. Adıma herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. 4 yıldır düzenli maaşla çalışıyorum. Adıma kayıtlı düşük limitli sadece bir kredi kartı var. Herhangi borcum aksayan ödemem blacklist hiçbir olumsuzluk yok. Şubeden çıkan onayın Trendyol kartta çıkmamasını anlayamıyorum. Yanlış yapılan işlemlerden ötürü mevcut müşteri statüsünde görünmekteyim ancak yeni müşteri kampanyalarınızdan faydalanmadım. Veri tabanınızda bulunan tüm bilgilerinin silinmesini be tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Aksi halde tarafınıza yasal hakkımı kullanarak dava açacağım. Standart dönüş yapmayınız lütfen çünkü belirttiğim gibi sicilimde herhangi bir olumsuzluk mevcut değil yasal kk limitine de uygunluğum mevcut. Memnuniyet ve sonum odaklı dönüşünüzü bekliyorum. İyi günler dilerim

04 Haziran 2024 17:25 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Zehra
Zehra
10 Temmuz 2024 13:15

Uzun süredir bankanızdan Trendyol kartı almaya çalışıyorum. Yapılan SMS bilgilendirmesine istinaden bankanıza gittim ve kendileri bana Trendyol kart yerine normal hesap kartı ile birlikte kredi kartı açma işlemi sağlamış. Aynı gün adıma açılan tüm hesapları kapattırdım ancak bugün gelen SMS ile hesabımın kapatılmadığını ve adıma ek kart bulunduğunu öğrendim. Elimde herhangi bir kartınız bulunmamakta. Adıma herhangi bir işlem yapılıp yapılmadığını bilmiyorum. 4 yıldır düzenli maaşla çalışıyorum. Adıma kayıtlı düşük limitli sadece bir kredi kartı var. Herhangi borcum aksayan ödemem blacklist hiçbir olumsuzluk yok. Şubeden çıkan onayın Trendyol kartta çıkmamasını anlayamıyorum. Yanlış yapılan işlemlerden ötürü mevcut müşteri statüsünde görünmekteyim ancak yeni müşteri kampanyalarınızdan faydalanmadım. Veri tabanınızda bulunan tüm bilgilerinin silinmesini be tarafıma iletilmesini talep ediyorum. Aksi halde tarafınıza yasal hakkımı kullanarak dava açacağım. Standart dönüş yapmayınız lütfen çünkü belirttiğim gibi sicilimde herhangi bir olumsuzluk mevcut değil yasal kk limitine de uygunluğum mevcut. Memnuniyet ve sonum odaklı dönüşünüzü bekliyorum. İyi günler dilerim

Anılcan sonuçtan çok memnun

03 Ağustos 2023 14:51
"İlgi ve arama adına teşekkür ederim."

14 Haziran 2024 15:24
QNB Finans Önce Müşteri Oldunuz Diyor Sonra Vazgeçiyor
QNB Finans Önce Müşteri Oldunuz Diyor Sonra Vazgeçiyor
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2024 15:00
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Kartı Limit Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

20 Şubat 2025 14:47