Fulya sonuçtan hiç memnun değil

QNB Finansbank Nemalandırma Fon İşlemi

09 Haziran 2023 15:56

QNB Finansbank yatırım hesabımda fon alım satım işlemleri sırasında yaptığı otomatik nema işlemini çağrı merkezini aramama ve internet şubesinde canlı yardımdan yardım almaya çalışmama rağmen kapatmıyor ve şubeye gitmeniz gerekiyor deniyor.

Bu işlem için şimdiye kadar hiçbir banka bana şubeye git demedi sadece QNB Finansbank müşterisine bu eziyeti yapıyor. Bu kadar yüksek meblağlarda bu kadar çeşitli işlem bir telefon ve bir SMS ile yapılabiliyorken yatırım hesabıyla ilgili bir tercihin değiştirilmesi için şubeye git denmesini kabul etmiyorum bu çağda.

Konuyu ilgili resmi kuruluşlara ve CİMER'e de ileteceğim. Sizin her istediğiniz işlem için müşteri şube şube gezip dert anlatmaya çalışamaz.

12 Haziran 2023 14:16

QNB Finansbank tan alımı için talimat verdiğim 08.06.2023 tarihinde 2 adet fon maalesef alınmamış yerine QNB Finansbank kendi portfoy hesabında FI5 fonunu almıştır. Bu konuda talimat vermedim. Sonra yine talimatım olmadan kendi kafasına buyruk satmış paramdan elde edebileceğim karı almak bir yere komisyon adı altında para kesilmiştir. İşin özeti şu anda hesabıma fon satışından kaynaklı bloke konulmuştur. Parayı kullanamamaktayım. Benim param bilgim ve talimatım dışında başka bir fon satın alınmış ve yine talimatım dışında satışı gerçekleştirilmiş ve satılan miktar hesabıma iade edilmemiştir. Konuyla ilgili yasal kanallardan hakkımı arayacağım. CİMER'e ve Tüketici heyetine şikayetimi bildireceğim.

09 Haziran 2023 16:02 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz bildirim Bankamızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra tarafınıza sonuç hakkında en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Bankamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, QNB Finansbank

Fulya
Fulya
12 Haziran 2023 14:17

Çözülmedi problemim. Sürekli aranıyorum banka tarafından ama çözüm yok. Mağdur oldum.

Alev sonuçtan hiç memnun değil

20 Haziran 2024 10:59
Emel sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 22:08

16 Ekim 2024 10:39